کد خبر : 307083
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۰۷ - 12:28
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حضور نماینده اصولگرای مجلس در پاریس جنجالی شد

حضور یک نماینده اصولگرای مجلس که نسبتی با یکی از معاونان دولت سیزدهم دارد، در کاروان المپیک ایران حاشیه ساز شده است.

حضور نماینده اصولگرای مجلس در پاریس جنجالی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  خبرآنلاین نوشت: کاروان ایران در این دوره طبق اسنادی که مسئولان کمیته ملی المپیک منتشر کرده‌اند، شامل ۴۰ ورزشکار و ۹۶ همراه است که حضور تعدادی از این همراهان توجیه چندانی ندارد. بدون درنظرگرفتن حضور همه اعضای هیئت اجرائی کمیته ملی المپیک در پاریس که قاعدتا نمی‌تواند همراه با دستاورد خاصی باشد، حضور نماینده مجلس خبرسازتر از دیگران شده است.

اگرچه پیش‌ازاین هم سابقه داشته که در اعزام‌های این‌چنینی پای نمایندگان مجلس در میان باشد و اتفاقا تعدادشان از این دوره هم بیشتر بوده، ولی مسئله اینجاست که اعزام قاضی‌زاده‌هاشمی با بی‌اطلاعی دیگر نمایندگان مجلس و اعضای فراکسیون‌های این نهاد همراه است و پیش‌ازاین هم کمیته ملی المپیک توضیحی درباره آن ارائه نداده است.

نکته‌ای که داستان قاضی‌زاده‌هاشمی را کمی مبهم‌تر هم می‌کند، سمت او در فهرست افرادی است که کمیته ملی المپیک برای اعزام در نظر گرفته است.

در فهرست منتشرشده چنین آمده است که احسان قاضی‌زاده‌هاشمی، رئیس کمیسیون برنامه‌ریزی و اقتصادی کمیته المپیک است. با وجود ‌این، مرور اخبار مربوط به کمیته ملی المپیک مشخص نمی‌کند که او چه زمانی به این عنوان منصوب شده و کارایی‌اش را چطور در این پست نشان داده که توانسته عضوی از کاروان اعزامی ایران به المپیک پاریس باشد.

احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده ادوار دهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه فریمان و سرخس و بخشهای احمدآباد و رضویه، استان خراسان رضوی است. او برادر امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون دولت سیزدهم و کاندیدای این دوره انتخابات ریاست جمهوری بود.

اخبار مرتبط:
اسرائیل از کمک احتمالی چین به ایران برآشفت
اسرائیل از کمک احتمالی چین به ایران برآشفت

مایکل یخیل لایتر، سفیر اسرائیل در ایالات متحده، روز پنجشنبه نسبت به «نشانه‌هایی نگران‌کننده» هشدار داد که نشان می‌دهند چین ممکن است در بازسازی برنامه موشک‌های بالستیک ایران که در جریان درگیری‌های اخیر به‌شدت آسیب دیده، کمک کند.

جزئیات جدید ماجرای آتش‌بس بین ایران و اسرائیل
جزئیات جدید ماجرای آتش‌بس بین ایران و اسرائیل

وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگویی به بیان روایت خود از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پرداخت.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران خطاب به رئیس‌جمهور: لایحه «مقابله با مطالب خلاف واقع در فضای مجازی»، به طور جدی، آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات را تهدید می‌کند
انجمن صنفی روزنامه‌نگاران خطاب به رئیس‌جمهور: لایحه «مقابله با مطالب خلاف واقع در فضای مجازی»، به طور جدی، آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات را تهدید می‌کند

انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران در نامه‌ای سرگشاده از رئیس جمهور مسعود پزشکیان درخواست کرد که لایحه مقابل با مطالب خلاف واقع در فضای مجازی را پس بگیرید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است