کد خبر : 306776
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۰۳ - 09:56
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مانور سنجش آمادگی مناطق ۱۵ گانه شهرداری اصفهان برای گذر از پیک مصرف برق

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: شهرداری اصفهان جشن تولید ۱۰ درصدی برق از طریق انرژی‌های خورشیدی و مانور سنجش آمادگی مناطق ۱۵ گانه را برای گذر از پیک مصرف برق برگزار می‌کند.

مانور سنجش آمادگی مناطق ۱۵ گانه شهرداری اصفهان برای گذر از پیک مصرف برق

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی بقایی، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان اظهار داشت: اجرای هم‌زمان مانور سنجش آمادگی مناطق شهرداری اصفهان برای گذر از پیک مصرف برق با جشن تولید ۱۰ درصدی برق مصرفی شهرداری این کلان‌شهر توسط انرژی‌های خورشیدی برگزار می‌شود.

به نوشته فارس؛ وی افزود: در این مانور، مناطق پانزده‌گانه شهرداری ملزم می‌شوند با حفظ سطح خدمات، مصرف انرژی را به حداقل برسانند، همچنین سازمان و منطقه‌ای که بتواند به کمترین مقدار مصرف انرژی برسد، رتبه نخست را به دست می‌آورد.

بقایی با بیان اینکه تمام مناطق و سازمان‌ها در دو سال گذشته به تیزر ژنراتور مجهز شده‌اند و مصرف بهینه دارند، خاطرنشان کرد: در مانوری که سومین سال برگزاری آن است، برق هر سازمان و منطقه قطع و روی تیزر منتقل می‌شود، حالت دیگر این است که در مصرف تیزر، برق‌ها را به‌صورتی که نیاز ضروری است کم و بررسی می‌کنیم تا مشخص شود کمترین حالت ممکن برای استفاده برق در هر منطقه چه میزان است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان تصریح کرد: تا پایان سال جاری باید به ۲۰ درصد تولید برق مصرفی شهرداری برسیم که در این راستا مناقصات انجام شده است و برنامه طبق روال پیش می‌رود.

وی افزود: تقریباً پشت بام تمام ساختمان‌های شهرداری مجهز به پنل‌های خورشیدی شده است. سال گذشته بیشتر اماکنی که در معرض عمومی قرار دارد، همچون پارکینگ‌ها و ترمینال‌ها به پنل‌های خورشیدی مجهز شد تا نمود شهری بیشتر شود.

بقایی خاطرنشان کرد: در آرامستان باغ رضوان یک نیروگاه ۵۰۰ کیلوواتی افتتاح شد و تا پایان شهریور سال جاری هم نیروگاه ۲۰۰ کیلوواتی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار شهرداری اصفهان افتتاح می‌شود.

اخبار مرتبط:
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از تکرار حوادث ناشی از گیرکردن افراد در آسانسورها خبر داد و گفت: توجه به مسائل ایمنی و نگهداری منظم این تجهیزات ضروری است.

برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود
برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان از برگزاری ویژه برنامه‌ گردشگری با عنوان «همسفر با تُ» ویژه رانندگان حمل‌ونقل درون شهری اصفهان خبر داد.

تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم
تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در آیین رونمایی از کلاف گرم مناسب محیط ترش گفت: تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم و امیدواریم با تولید محصولات خاص مورد نیاز این حوزه، کشور را از واردات بی‌نیاز کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است