کد خبر : 306541
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۰۱ - 14:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

انتقاد روزنامه اصولگرا از حمله کوچک‌زاده به ظریف

از مهم ترین نکات دیدار رهبرمعظم انقلاب و نمایندگان مجلس دوازدهم، تذکر همزمان ایشان به تندروهای هر دو جریان اصلی کشور بود.

انتقاد روزنامه اصولگرا از حمله کوچک‌زاده به ظریف

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه خراسان نوشت: از مهم ترین نکات دیدار رهبرمعظم انقلاب و نمایندگان مجلس دوازدهم، تذکر همزمان ایشان به تندروهای هر دو جریان اصلی کشور بود.

ایشان در تذکری مجدد به برخی نمایندگان که به تنش آفرینی شناخته می‌شوند، موضوع جلوگیری از «تشنج در افکار عمومی مردم» را مطرح کردند. باید به یاد داشت دفعه قبل که رهبری از «سخنان اختلاف‌انگیز و دعوا راه انداختن‌ها و ستیزه‌گری‌های دشمن‌پسند» برخی نمایندگان سخن گفتند، یکی از نمایندگان[حمید رسایی] همان شب به صداوسیما آمد و سخنان اختلاف برانگیزی زد که نتیجه آن، برکناری شبانه معاون سیاسی صداوسیما بود.

حتی همین دیروز صبح نیز نماینده دیگری[کوچک زاده] آقای ظریف، وزیر سابق خارجه را سمبل اختلاف و سمبل نفاق نامید. اقداماتی که متاسفانه نشان می دهد عده ای با آن که عنوان انقلابی را به دوش می‌کشند، اما به مطالبات و دغدغه های ایشان توجه نمی کنند و مسیر تحریف و تنش را انتخاب خواهند کرد و باید منتظر عملکرد پرخطر آنان برای کشور بود.

اخبار مرتبط:
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: جنگ نرم خطرناک‌ترین جبهه دشمن است و در این عرصه هدف او دین‌زدایی و خارج کردن دین از زندگی مردم است.

همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد
همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد

نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.

قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ
قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ

رئیس جمهور در بازدید از خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ گفت: توافق کرده‌ایم تا خانه‌های آسیب دیده را همانطور که بوده است بسازند و تحویل شهروندان دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است