کد خبر : 306157
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۳۰ - 13:08
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

افسردگی پس از ایست قلبی در زنان بیشتر از مَردان است

یک مطالعه جدید هشدار می دهد زنانی که از ایست قلبی جان سالم به در می برند، بیشتر از بازماندگان مرد دچار اضطراب یا افسردگی می شوند.

افسردگی پس از ایست قلبی در زنان بیشتر از مَردان است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  «رابین اسمیتز»، محقق ارشد از دانشگاه آمستردام هلند، گفت: «داده های مربوط به پیامدهای بهداشتی پنج ساله از ایست قلبی، افزایش ۵۰ درصدی تجویز ضد افسردگی در سال اول در بین زنان را در مقایسه با مردان نشان داد. پس از پنج سال، این افزایش تقریباً به ۲۰ ٪ افزایش در نسخه‌ها کاهش یافت.»

اسمیتز در بیانیه خبری مرکز پزشکی گفت: «در حالی که ما باید تحقیقات بیشتری انجام دهیم تا دقیقاً چرا این اتفاق می‌افتد، می‌توانیم بگوییم که عمدتاً زنان پس از ایست قلبی به اندازه کافی پشتیبانی نمی‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به ۱۲۵۰ نفر (میانگین سنی: ۵۳) را که از ایست قلبی جان سالم به در بردند، تجزیه و تحلیل کردند.

آنها همچنین دریافتند افرادی که از ایست قلبی جان سالم به در می‌برند، احتمالاً پس از آن با مشکلات مالی روبرو می‌شوند.

اسمیتز گفت: «ما شاهد کاهش قابل توجهی در نرخ اشتغال و در نتیجه درآمد بودیم که نشان می‌دهد بازگشت افراد به بازار کار برای آنها دشوار است.»

یک مطالعه قبلی که شامل همان گروه است، نشان داد که زنان پس از ایست قلبی طولانی‌تر از مردان زندگی می‌کنند.

اسمیتز گفت: «با ترکیب این دو یافته، می‌بینیم که عواقب ایست قلبی بسته به جنسیت متفاوت است.»

اخبار مرتبط:
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟

همان‌طور که از نامش پیداست، «شامپو زدن دوبله» یعنی شستن موها دو بار در یک نوبت شست‌وشو. در ادامه می‌توانید با فواید آن و نحوه‌ی انجام صحیحش آشنا شوید.

معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد
معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۶۰ درصد از دندان‌های افراد بالای ۵۰ سال سالم نیست؛ در واقع یا پوسیده است یا کشیده شده است. او در واکنش به شایعه گسترش جذام در کشور به واسطه اتباع پاسخ داد: چنین چیزی نیست که فکر کنیم در کشور ما شایع شده باشد؛ حتی در میان اتباع هم فعلاً اینگونه نیست.

آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​
آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​

سیر قرن‌ها است که در طب سنتی به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌ها به ویژه سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما آیا واقعا سیر می‌تواند سرماخوردگی را درمان کند؟ در ادامه مقاله به این سوال مهم پاسخ می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است