کد خبر : 306075
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۲۹ - 23:20
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

طی ۷۲ ساعت آینده؛

اصفهان گرم‌تر و آلوده‌تر می‌شود

رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از روند افزایشی دما و غلظت آلاینده‌های جوی طی ۷۲ ساعت آینده خبرداد.

اصفهان گرم‌تر و آلوده‌تر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی اظهار داشت: الگوهای هواشناسی نشان می‌دهد تا روز یکشنبه ۳۱ تیر ماه به علت گذر امواج ناپایدار با رطوبت کم، در بخش هایی از شرق و شمال استان اصفهان در ساعات عصر و شب، وزش باد به نسبت شدید و تندباد لحظه ای خواهیم داشت.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، این شرایط سبب خیزش گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا در نواحی شرق و شمال استان و افزایش غلظت آلاینده ها در حد ناسالم برای عموم افراد جامعه در برخی ساعات در مناطق مرکزی از جمله کلان‌شهر اصفهان خواهد شد.

رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: وضعیت جوی در سایر مناطق استان آسمان به صورت صاف گاهی قسمتی ابری و وزش باد پیش بینی می شود.

امینی با اشاره به اینکه امروز بیشینه دمای ۱۰ شهر استان از جمله اصفهان، کاشان، ورزنه، خور و بیابانک، آران و بیدگل، مهاباد، کبوترآباد، چوپانان، خمینی‌شهر و بادرود در گرم‌ترین ساعات به بالای ۴۰ درجه سلسیوس می‌رسد، خاطرنشان کرد: روند افزایشی دما طی ۷۲ ساعت آینده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، کاشان امروز با بیشینه دمای ۴۴ درجه سلسیوس بالای صفر گرم‌ترین نقطه استان است.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان افزود: بیشینه و کمینه دمای کلان‌شهر اصفهان نیز در گرم‌ترین و خنک‌ترین ساعات بین ۴۱ و ۲۶ درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.

امینی اضافه کرد: بویین میاندشت با کمینه دمای ۱۵ درجه سلسیوس بالای صفر طی بامداد فردا خنک‌ترین نقطه استان پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان

عضو شورای شهر اصفهان از وضعیت بحرانی آب و آلودگی هوا در اصفهان گلایه کرد و گفت: اگر مشکلات در سطح استان حل نمی شود پیگیری ملی انجام شود.

نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود
نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود

رئیس شورای شهر اصفهان گفت: در شرایطی که کشور بیش از هر زمان نیازمند آرامش و همدلی است، طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود و حاشیه‌سازی مسئولان تنها جامعه را نگران میکند.

فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره هواشناسی اصفهان نسبت به ورود سامانه بارشی و فعالیت متناوب آن در مناطقی از استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است