کد خبر : 305675
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۲۴ - 18:12
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

بلیت قطار ۳۰% گران شد

امروز (یکشنبه) پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری مردادماه، آغاز شد.

بلیت قطار ۳۰% گران شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری مردادماه ۱۴۰۳ با افزایش ۳۰ درصدی قیمت از ساعت ۹ صبح امروز آغاز شده است.

طبق اعلام راه آهن جمهوری اسلامی ایران پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمان اول تا ۲۳ مردادماه از ساعت ۹ صبح امروز آغاز شده است.

قرار است پیش فروش حضوری بلیت‌های این بازه زمانی، ۲ ساعت بعد، از ساعت ۱۱ امروز یکشنبه ۲۴ تیر، از طریق مراکز مجاز فروش حضوری و از میان بلیت‌های باقیمانده انجام شود.

با آنکه راه آهن در اطلاعیه‌ای پیش فروش بلیت اشاره‌ای به افزایش قیمت نکرده است، اما بررسی قیمت‌های جدید بلیت و پیگیری از شرکت‌های ریلی نشان می‌دهد در پیش‌فروش مردادماه، قیمت‌ها ۳۰ درصد افزایش یافته است.

گفتنی است، ستاد تنظیم بازار مجوز افزایش ۳۰ درصدی قیمت بلیت قطار‌های مسافری را صادر کرده است.

اخبار مرتبط:
حقوق سربازان و مستمری مددجویان ۲۰ درصد اضافه می شود I جدول میزان حقوق سربازان
حقوق سربازان و مستمری مددجویان ۲۰ درصد اضافه می شود I جدول میزان حقوق سربازان

در بودجه ۱۴۰۵ میزان افزایش حقوق سربازان و مستمری خانواده شهدا، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی ۲۰ درصد اضافه خواهد شد.

حقوق‌های کمتر از ۴۰ میلیون تومان در بودجه سال۱۴۰۵ از مالیات معاف شدند I جدول محاسبه میزان مالیات بر حقوق
حقوق‌های کمتر از ۴۰ میلیون تومان در بودجه سال۱۴۰۵ از مالیات معاف شدند I جدول محاسبه میزان مالیات بر حقوق

در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ سقف معافیت مالیات بر درآمد سالانه افراد چهارصد و هشتاد میلیون تومان پیشنهاد شده است که ۶۶٫۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۴ افزایش نشان می‌دهد.

حداقل حقوق بازنشستگان در سال آینده ۱۴ میلیون تومان شد
حداقل حقوق بازنشستگان در سال آینده ۱۴ میلیون تومان شد

مطابق لایحه پیشنهادی دولت، حداقل حقوق بازنشستگان در سال آینده ۱۴ میلیون تومان خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است