کد خبر : 305600
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۲۴ - 11:25
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ضارب ترامپ شناسایی شد I جزییات و عکس

اف‌بی‌آی مظنون به تیراندازی در کارزار انتخاباتی ترامپ را شناسایی کرد که یک جوان ۲۰ساله ساکن پنسیلوانیا است. منابع مطلع به روزنامه نیویورک‌پست گفتند فرد مهاجم، «توماس متیو کروکس» است.

ضارب ترامپ شناسایی شد I جزییات و عکس

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ایسنا نوشت: در پی سوءقصد ناکام به جان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در جریان یک کمپین انتخاباتی در پنسیلوانیا، مقام‌های آمریکایی و بسیاری از سران کشورها این واقعه را محکوم کردند. همچنین تحقیقاتی از سوی اف‌بی‌آی و سرویس مخفی آمریکا آغاز شده است.

رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد حزب جمهوری‌خواه روز شنبه در جریان یک گردهمایی تبلیغاتی در باتلر، پنسیلوانیا، از یک سوء قصد جان سالم به در برد.

هنگامی که ترامپ مقابل جمعی از هوادارانش سخنرانی می‌کرد، چندین گلوله شلیک شد. یک گلوله به گوش راست این سرمایه‌دار آمریکایی اصابت کرد و او به سرعت به یک مرکز پزشکی در همان نزدیکی منتقل شد. ترامپ بعدا در بیانیه‌ای توضیح داد که حالش «خوب» است.

سرویس مخفی آمریکا گزارش داد که یک تیرانداز مظنون و یکی از حاضران کشته شدند. دو آمریکایی دیگر هم به شدت مجروح شده‌اند. در محل تیراندازی یک قبضه اسلحه کشف شد و هنوز از هویت عامل تیراندازی اطلاعی در دست نیست.

در همین حال اداره تحقیقات فدرال آمریکا اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای اعلام کرد در کنار سرویس مخفی آمریکا تحقیقاتی را انجام می‌دهد. اف‌بی‌آی مظنون به تیراندازی در کارزار انتخاباتی ترامپ را شناسایی کرد که یک جوان ۲۰ساله ساکن پنسیلوانیا است. منابع مطلع به روزنامه نیویورک‌پست گفتند فرد مهاجم، «توماس متیو کروکس» است.

ضارب ترامپ شناسایی شد؛ یک جوان ۲۰ ساله ساکن پنسیلوانیا

اخبار مرتبط:
قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است
قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمی‌توانیم قطعی بگوییم که جنگ رخ خواهد داد، اما تهدیداتی که دشمن علیه ما اعمال می‌کند قطعی است و ما نباید از این تهدیدات ذره‌ای غفلت کنیم.

القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه

رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دادگستری استان تهران در پرونده‌های مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی تاکنون ۱۴۲ فقره پرونده کیفری در رابطه با شهادت ۳۲۰ شهید و مجروح و نیز شکایت ۶۳۳ نفر از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در دادسرای امور بین الملل تهران ثبت شده است.

عارف: دولت برای خروج از تنگناهای اقتصادی روی بخش خصوصی حساب کرده است
عارف: دولت برای خروج از تنگناهای اقتصادی روی بخش خصوصی حساب کرده است

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت در شرایط کنونی برای خروج از تنگناهای اقتصادی بر روی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، مجمع کارآفرینان و همچنین تمامی بنگاه‌های اقتصادی حساب کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است