کد خبر : 305600
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۲۴ - 11:25
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ضارب ترامپ شناسایی شد I جزییات و عکس

اف‌بی‌آی مظنون به تیراندازی در کارزار انتخاباتی ترامپ را شناسایی کرد که یک جوان ۲۰ساله ساکن پنسیلوانیا است. منابع مطلع به روزنامه نیویورک‌پست گفتند فرد مهاجم، «توماس متیو کروکس» است.

ضارب ترامپ شناسایی شد I جزییات و عکس

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ایسنا نوشت: در پی سوءقصد ناکام به جان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در جریان یک کمپین انتخاباتی در پنسیلوانیا، مقام‌های آمریکایی و بسیاری از سران کشورها این واقعه را محکوم کردند. همچنین تحقیقاتی از سوی اف‌بی‌آی و سرویس مخفی آمریکا آغاز شده است.

رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد حزب جمهوری‌خواه روز شنبه در جریان یک گردهمایی تبلیغاتی در باتلر، پنسیلوانیا، از یک سوء قصد جان سالم به در برد.

هنگامی که ترامپ مقابل جمعی از هوادارانش سخنرانی می‌کرد، چندین گلوله شلیک شد. یک گلوله به گوش راست این سرمایه‌دار آمریکایی اصابت کرد و او به سرعت به یک مرکز پزشکی در همان نزدیکی منتقل شد. ترامپ بعدا در بیانیه‌ای توضیح داد که حالش «خوب» است.

سرویس مخفی آمریکا گزارش داد که یک تیرانداز مظنون و یکی از حاضران کشته شدند. دو آمریکایی دیگر هم به شدت مجروح شده‌اند. در محل تیراندازی یک قبضه اسلحه کشف شد و هنوز از هویت عامل تیراندازی اطلاعی در دست نیست.

در همین حال اداره تحقیقات فدرال آمریکا اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای اعلام کرد در کنار سرویس مخفی آمریکا تحقیقاتی را انجام می‌دهد. اف‌بی‌آی مظنون به تیراندازی در کارزار انتخاباتی ترامپ را شناسایی کرد که یک جوان ۲۰ساله ساکن پنسیلوانیا است. منابع مطلع به روزنامه نیویورک‌پست گفتند فرد مهاجم، «توماس متیو کروکس» است.

ضارب ترامپ شناسایی شد؛ یک جوان ۲۰ ساله ساکن پنسیلوانیا

اخبار مرتبط:
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: نمی‌خواهیم ایران نابود شود
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: نمی‌خواهیم ایران نابود شود

پس از سخنان محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه سابق ایران، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس سخنان خود را با تاکید بر اینکه «هیچ‌کس در شورای همکاری خلیج فارس نمی‌خواهد ایران نابود شود» آغاز کرد. او گفت: «ما اینجا آمده‌ایم تا در مورد حال و آینده صحبت کنیم. اینکه چگونه می‌توانیم منطقه خود را همراه با برادران و خواهران مان در ایران امن و با ثبات سازیم.»

مجلس در آستانه بررسی فشرده لایحه دوفوریتی بودجه؛ احتمال سه‌شیفته شدن صحن علنی
مجلس در آستانه بررسی فشرده لایحه دوفوریتی بودجه؛ احتمال سه‌شیفته شدن صحن علنی

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از آغاز بررسی لایحه دوفوریتی «الزامات قوانین بودجه‌های سنواتی» از فردا خبر داد و اعلام کرد جلسات این هفته به‌صورت دوشیفته برگزار می‌شود؛ تصمیم‌گیری درباره سه‌شیفته شدن صحن نیز در جلسه فردا انجام خواهد شد.

نماینده مجلس: استیضاح وزیر راه اگر به صحن مجلس بیاید رای خواهد آورد
نماینده مجلس: استیضاح وزیر راه اگر به صحن مجلس بیاید رای خواهد آورد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها را با بیان این‌که مهم‌ترین محورهای استیضاح وزیر راه، ناتوانی در اجرای تکالیف قانونی و بی‌اعتقادی عملی ایشان به اجرای برخی قوانین کلیدی است گفت: یکی از موارد جدی، عدم عرضه زمین در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت است؛ موضوعی که می‌تواند نقش مهمی در تعدیل و کاهش قیمت مسکن داشته باشد. اگر این استیضاح به صحن مجلس بیاید، قطعاً رأی خواهد آورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است