کد خبر : 305260
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۲۱ - 11:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

شهردار کاشان مطرح کرد؛

حفاری ۵۰۵ کیلومتر از معابر کاشان برای انجام پروژه فیبر نوری

کاشان - شهردار کاشان با اشاره به اینکه برای اجرای پروژه فیبر نوری نیاز به حفاری ۵۰۵ کیلومتر از معابر کاشان است، گفت: از همشهریان کاشانی تقاضامندیم برای سرانجام رسیدن این پروژه همکاری کنند.

حفاری ۵۰۵ کیلومتر از معابر کاشان برای انجام پروژه فیبر نوری

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیومرث محمدپور در جمع خبرنگاران با اشاره به انعقاد قرارداد برای بزرگترین پروژه زیرساختی کاشان در چند روز گذشته اظهار داشت: با توجه به مصوبه و ابلاغ دولت سیزدهم و تأکید شهید رئیسی برای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت قرار شد که مناطق مختلف مجهز به فیبر نوری شود.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اینکه طبق این مصوبه باید کشور مجهز به ۲۰ میلیون پورت اینترنت پرسرعت شود، ابراز داشت: تاکنون حدود یک سوم این مقدار به انجام رسیده است.

شهردار کاشان با اشاره به پیمانکار این پروژه در کاشان که یکی از شرکت‌های خوشنام و قوی ایران در زمینه ارتباطات و فناوری‌های دیجیتال است، تصریح کرد: شرکت «های وب» برای این مهم برای کاشان انتخاب شده است که مورد تأیید وزارت ارتباطات نیز است.

وی با اشاره به اینکه برای انجام این مهم باید بیش از ۵۰۵ کیلومتر از معابر اصلی و فرعی کاشان حفاری و کنده کاری شود، گفت: از شهروندان و همشهریان عزیز تقاضامندیم با توجه به اینکه حفاری‌ها همراه با سروصدا و یا ایاب و ذهاب های مختلف افراد و وسایل موتوری در محدوده انجام پروژه است، نسبت به همکاری با پیمانکار و شهرداری کاشان اهتمام ورزند تا این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به نحو مطلوب و شایسته به سرانجام برسد چراکه نفع نهایی این پروژه به خود مردم می‌رسد.

محمدپور با اشاره به اینکه در تمام سطح استان ایلام با ۱۶ شهر حدود ۵۵۰ کیلومتر حفاری و کنده کاری برای پروژه فیبر نوری شد، گفت: این نشان می‌دهد که انجام این پروژه برای یک شهر همانند کاشان تقریباً به اندازه یک استان باید حفاری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه برای این پروژه حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است، افزود: استفاده از فیبر نوری برای هر منزل کاشان به طور متوسط تا ۱۰۰ متری قابل دسترسی است.

شهردار کاشان با اشاره به اینکه شرکت پیمانکار قول داده است تا مهرماه این پروژه را تحویل دهد، تاکید کرد: با انجام و بهره برداری این پروژه سرعت اینترنت در کاشان به بیش از ۱۰۰ برابر مقدار کنونی می‌رسد.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است