کد خبر : 304989
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۱۹ - 19:09
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال اصولگرا: دعوت پزشکیان از طیب‌نیا اتفاق خوبی است / او شخصیتی پاکدست و ساده زیست دارد

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: آقای پزشکیان همکاران فراجناحی و قوی را انتخاب خواهد کرد که مسائل و موضوعات کشور را فرارتر از دعواهای سیاسی دنبال می کنند.

فعال اصولگرا: دعوت پزشکیان از طیب‌نیا اتفاق خوبی است / او شخصیتی پاکدست و ساده زیست دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برای اصولگرایان پیام روشن و واضحی داشت. سیدابراهیم رئیسی سال ۱۴۰۰ با ۱۸ میلیون رأی تشکیل دولت داد اما نامزد آنها در دور دوم انتخابات ۱۴۰۳ به کسب ۱۳.۵ میلیون رأی بسنده کرد. حالا کشمکشی بین اردوگاه حامیان جلیلی و اردوگاه حامیان قالیباف در جریان است و آنها یکدیگر را مقصر این شکست معرفی می کنند.

بیژن مقدم درباره معادلات درون اردوگاهی اصولگرایان بعد از شکست در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم گفت: با بگومگوهای سیاسی تغییری در نتیجه انتخابات رخ نخواهد داد، انتخابات تمام شد و حالا تحلیل آماری نتیجه، عوامل، کنش ها و اتفاقات ایام انتخابات باید در جلسات کارشناسی درون اردوگاهی جریان اصولگرایی بررسی شود تا جمع بندی روشنی از مباحث به دست آید.

وی با بیان اینکه دعواهای علنی سیاسی بین حامیان آقایان قالیباف و جلیلی جز تشدید اختلافات و دامن زدن به کدورت ها نتیجه دیگری ندارد، افزود: البته این اختلافات برای امروز و دیروز نیست از گذشته وجود داشت. در دور اول انتخابات ۱۴۰۳ شاهد یک نوع از اختلافات بودیم و در دور دوم شکل دیگری از اختلافات بروز و ظهور کرد.

این فعال سیاسی با بیان اینکه سرزنش و ملامت یکدیگر الان فایده ای ندارد، اظهار کرد: هر دو ستاد آقایان قالیباف و جلیلی در زمان انتخابات دلایلی برای ماندن در صحنه و کنار رفتن دیگری داشتند. یک نامزد به نتیجه نظرسنجی ها استناد می کرد و معتقد بود اقبال بیشتری را در جامعه دارد، دیگری به بهتر بودن موقعیت خود در فضای دو قطبی انتخاباتی و امکان جذب آرای خاکستری اشاره داشت. بهتر است این موضوعات در جلسات مشترک و غیررسانه ای مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی درباره دولت آینده مسعود پزشکیان ادامه داد: پاکدستی، ساده زیستی، انقلابی و متدین بودن از ویژگی های آقای پزشکیان است. در جریان انتخابات نگرانی درباره جریان حامی او وجود داشت، از این رو منتقدانش این هشدار دادند که دولتش، دولت سوم آقای روحانی خواهد بود، آقای پزشکیان نیز در مناظره اعلام کرد «نامزد حزبی و جریانی نیست، مستقل است، خودش تصمیم می گیرد و مسیرش ادامه دولت آقای روحانی نخواهد بود».

مقدم یادآور شد: آقای پزشکیان در همان زمان انتخابات در رفتار نشانه هایی را از استقلال رویه اش بروز داد مثلا آقای طیب نیا را در کنار خود آورد و نشان داد می خواهد سکان اقتصاد کشور را به چنین فرد کارنامه دار، با تجربه و مجربی که مورد تایید بسیاری از کارشناسان است می سپارد. باید به زودی منتظر اعلام کابینه ای بود که ویژگی مستقل و فراجناحی بودن در آن نمایان باشد و نشانه های معرفی چنین کابینه ای را هم می بینم. به عبارت دیگر آقای پزشکیان همکاران فراجناحی و قوی را انتخاب خواهد کرد که مسائل و موضوعات کشور را فرارتر از دعواهای سیاسی دنبال می کنند.

اخبار مرتبط:
علی مطهری: مطرح کردن طرح استیضاح پزشکیان به نفع اسرائیل است
علی مطهری: مطرح کردن طرح استیضاح پزشکیان به نفع اسرائیل است

علی مطهری با اشاره به طرح استیضاح پزشکیان از سوی مخالفان دولت هم گفت: «این‌ها تندروی است. ممکن است انتقاداتی به آن مصاحبه ایشان با مجری آمریکایی وجود داشته باشد و انتظار داشته باشند که قاطع تر و تندتر صحبت کنند. ولی خود این موضوع هم با آقای رئیس جمهور قابل گفتگو است.»

سایت اصولگرا: افغان‌های اصلی هنوز در ایران هَستند
سایت اصولگرا: افغان‌های اصلی هنوز در ایران هَستند

مساله مهم این است که نگاهی به محلات و بازار نشان می دهد اکثر افغان هایی که به صورت تجردی وارد ایران شده اند همچنان بدون برخورد و مواجهه در حال زندگی و فعالیت هستند.

منصور حقیقت‌پور: نفوذ زمانی در کشور پدیدار شد که مسئولان از مسائل اصلی غافل شدند و به موی سر زنان و سگ‌گردانی مشغول شدند
منصور حقیقت‌پور: نفوذ زمانی در کشور پدیدار شد که مسئولان از مسائل اصلی غافل شدند و به موی سر زنان و سگ‌گردانی مشغول شدند

منصور حقیقت‌پور معتقد است آدرس غلط‌دادن مبنی بر اینکه همه پروژه نفوذ کار افغانستانی‌های حاضر در ایران بوده است، خود بخشی از پروژه نفوذ است زیرا با این آدرس غلط، مسئولان دنبال شناسایی ریشه‌های اصلی نفوذ نمی‌روند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است