کد خبر : 304224
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۱۵ - 13:44
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

رهبر انقلاب: در مرحله دوم انتخابات مردم باید همتشان بیشتر باشد تا فردا رئیس‌جمهورمان را داشته باشیم

آیت الله خامنه‌ای پس از انداختن رای خود به صندوق تاکید کردند که در مرحله دوم انتخابات مردم باید همتشان بیشتر باشد تا کار را تمام کنند و فردا رئیس‌جمهورمان را داشته باشیم.

رهبر انقلاب: در مرحله دوم انتخابات مردم باید همتشان بیشتر باشد تا فردا رئیس‌جمهورمان را داشته باشیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛   آیت الله خامنه‌ای پس از حضور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم تاکید کردند: بحمدالله روز خوبی است روز حضور مردم، روز شرکت مردم، روز فعال شدن مردم عزیزمان در یک امر مهم سیاسی کشور یعنی انتخابات.

ایشان افزودند: شنیدم که شوق و علاقه‌ی مردم بیشتر از قبل است. خدا کند این جور باشد و اگر این جور باشد خرسندکننده است. و ان‌شاءالله مردم عزیزمان موفق باشند رأی بدهند و بهترین را انتخاب بکنند.در این مرحله، مردم قاعدتاً باید همت‌شان بیشتر باشد برای اینکه کار را تمام می‌کنند و ان‌شاءالله فردا رئیس جمهورمان را داشته باشیم.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در پایان تصریح کردند: خداوند ان‌شاءالله ملت را موفق کند و کشور را آباد کند و همه‌ی کسانی که در این راه زحمت می‌کشند مشمول لطف و رحمت خودش قرار بدهد.

اخبار مرتبط:
حاجی دلیگانی، نماینده مجلس: اقداماتی مانند خروج از NPT را در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه در نظر داریم
حاجی دلیگانی، نماینده مجلس: اقداماتی مانند خروج از NPT را در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه در نظر داریم

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مکانیسم ماشه فعال شود مجلس اقداماتی را دارد که یکی از آن‌ها می‌تواند خروج از NPT باشد، همچنین، باید مصوبه‌ای داشته باشیم که سران کشورهای اروپایی را به عنوان سران تروریستی معرفی کنیم.

معاون عراقچی: اسنپ‌بک کاغذ پاره نیست
معاون عراقچی: اسنپ‌بک کاغذ پاره نیست

«حمید قنبری» معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و طی گفت‌وگویی درباره مکانیسم ماشه و اثر آن بر بازارها توضیح داد.

واکنش نبوبان، نماینده نزدیک به جلیلی به اسنپ‌بک: تنها راه، ایستادگی است
واکنش نبوبان، نماینده نزدیک به جلیلی به اسنپ‌بک: تنها راه، ایستادگی است

محمود نبویان، نماینده نزدیک به جلیلی نوشت: آمریکا و سه کشور اروپایی امروز غیر قانونی تحریم‌هایی را بر علیه کشورمان بازگرداندند، البته سال‌هاست که با ابراز تحریم و جنگ دشمنی و کینه خود را به ملت ایران نشان داده‌اند. هدف اصلی آنها تسلیم و تجزیه ایران است و تنها راه مقابله با آنها ایستادگی و قوی شدن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است