کد خبر : 303319
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۷ - 11:21
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

علی یونسی: دولت پزشکیان دولت سوم خاتمی است / شواهد حاکی از این است که ائتلاف میان اصولگراها رخ نمی‌دهد

علی یوسنی گفت: خیلی از مرددین آمده‌اند؛ مخصوصا شهرستان‌ها. از استقبالی که از جناب آقای پزشکیان یا آقای ظریف و سایر سخنرانان می‌شود، پیدا است که شهرستان‌ها از این جهت پیشتاز هستند و این حرکت آنها در تهران مؤثر واقع شده است.

علی یونسی: دولت پزشکیان دولت سوم خاتمی است / شواهد حاکی از این است که ائتلاف میان اصولگراها رخ نمی‌دهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جماران نوشت: علی یوسنی گفت: خیلی از مرددین آمده‌اند؛ مخصوصا شهرستان‌ها. از استقبالی که از جناب آقای پزشکیان یا آقای ظریف و سایر سخنرانان می‌شود، پیدا است که شهرستان‌ها از این جهت پیشتاز هستند و این حرکت آنها در تهران مؤثر واقع شده است.

حجت‌الاسلام علی یونسی وزیر اطلاعات دوره اصلاحات با تأکید بر اینکه همه به اهمیت انتخابات پی برده‌اند، گفت: چهره منفی که آنها از دولت آقای روحانی ترسیم کرده‌اند، صحیح نیست.

اهم سخنان وی در گفتگو با جماران در ادامه می‌خوانید:

*چه کسانی که شرکت می‌کنند و چه کسانی که شرکت نمی‌کنند، بالأخره همه به دلیل اهمیت انتخابات اظهارنظر می‌کنند و تصمیم می‌گیرند. چون تصمیمی است که برای آینده کشور و ملت ایران تأثیر دارد، همه به اهمیت آن پی برده‌اند.

*یک حرکت اجتماعی سرنوشت‌ساز و تأثیرگذار است؛ هرکس که بخواهد رأی بیاورد. من شخصا امیدوارم که آقای پزشکیان برنده این مسابقه باشد.

*خیلی از مرددین آمده‌اند؛ مخصوصا شهرستان‌ها. از استقبالی که از جناب آقای پزشکیان یا آقای ظریف و سایر سخنرانان می‌شود، پیدا است که شهرستان‌ها از این جهت پیشتاز هستند و این حرکت آنها در تهران مؤثر واقع شده است.

*یعنی یک جنبش و حرکت عمومی به نفع آقای پزشکیان دارد اتفاق می‌افتد. این را کسی انکار نمی‌کند که ایشان پیشتاز و جلوتر از همه است و من امیدوارم بتواند در دور اول کار را تمام کند.

*من مطمئنم حتی در دور دوم هم باز به نفع آقای پزشکیان است. برای اینکه همه کسانی که مردد هستند، آن موقع باور می‌کنند که مسأله جدی است و خیلی‌ها که قبلا نیامده‌اند هم می‌آیند و خیلی از آراء اصولگرایان هم به سمت آقای پزشکیان سوق داده می‌شود.

*آقای پزشکیان یک اصلاح‌طلب اصولگرا است و خیلی از اصولگرایان را هم جذب کرده؛ بنابراین دور دوم هم شانس آقای پزشکیان بالا است.

* همه شواهد حاکی از این است که ائتلاف میان اصولگراها رخ نمی‌دهد. اگر این اتفاق بیفتد هم من باز شانس پیروزی اصولگرایان را خیلی زیاد نمی‌بینم. یعنی در هر صورت شانس آقای پزشکیان را بالا می‌دانم. من به عنوان حدس سیاسی می‌گویم؛ پیش‌بینی نمی‌کنم و یک تحلیل سیاسی است.

*آقای پزشکیان یک مرد اخلاق‌گرا است.

*آقای پزشکیان نمی‌خواهد از روش و منش اخلاقی‌اش عبور کند؛ حتی اگر به ضررش باشد.

*مردم ایران عاشق اخلاق، عدالت، منش، بردباری، صبوری و آینده‌نگری هستند. این ویژگی‌ها در آقای پزشکیان هست.

*من دولت پزشکیان را دولت سوم آقای خاتمی می‌دانم. چون همه کسانی که اطراف ایشان هستند، عاشق آقای خاتمی هستند.

* چهره منفی که آنها از دولت آقای روحانی ترسیم کرده‌اند، صحیح نیست. از بس دولت بعد ایشان خراب کرد، ضعف‌های آن هم پوشیده شد. مردم آگاه هستند و وضع زندگی‌شان در دوره آقای روحانی و بعد از آقای روحانی را مقایسه می‌کنند. من همه این مردم را به شرکت در انتخابات دعوت می‌کنم.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است