کد خبر : 303318
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۷ - 11:18
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: ظریف، خواستار وابستگی ایران به آمریکاست

روزنامه حسین شریعتمداری اتهام‌های تازه‌ای را علیه مشاور ارشد پزشکیان منتشر کرد.

کیهان: ظریف، خواستار وابستگی ایران به آمریکاست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنودش نوشت:

گفت:‌ آقای ظریف که این روزها به جمع طرفداران آقای پزشکیان پیوسته و برای حمایت از ایشان به این‌طرف و آن‌طرف می‌رود، بد جوری دارد ماهیت واقعی خود را افشا می‌کند!
گفتم: از کسی که خواستار وابستگی ایران به آمریکاست، صنایع موشکی ما را ضد مذاکره می‌دانست، صنایع هسته‌ای را بر باد داد، مانع اعزام کشتی کمک‌های بشردوستانه ایران به یمن شد، در شورای روابط خارجی آمریکا التماس می‌کرد که از او حمایت کنند، با جان کری ضمن قدم زدن مذاکره می‌کرد که متن گفت‌و‌گوی آنها فاش نشود، تحریم‌ها را دو برابر کرد، برای ترساندن ایران ادعا می‌کرد آمریکا با فشار دادن یک دکمه تمام تجهیزات نظامی ما را از کار می‌اندازد! و … چه انتظار دیگری داری؟!
گفت: چه عرض کنم؟!
گفتم: یادت هست که منافقین به شهید بهشتی می‌گفتند حزب چماق به‌دستان؟! ظریف در سخنرانی اخیرش گفته است فرق می‌کند پزشکیان به پاستور برود یا چماق به‌دستان؟!
گفت: پس بگو! دارد از ترفند فرار به جلو استفاده می‌کند. متوجه شده که هویت واقعی او لو رفته و باید در مراکز قضائی و اطلاعاتی پاسخگو باشد، به سیم آخر زده که قضیه را ماست‌مالی کند!
اخبار مرتبط:
قالیباف: حادثه انفجار بندر شهید رجایی در جلسه سران قوا بررسی شده / قطعاً به همه کسانی که در این حادثه قصور یا تقصیر داشته‌اند، رسیدگی خواهد شد
قالیباف: حادثه انفجار بندر شهید رجایی در جلسه سران قوا بررسی شده / قطعاً به همه کسانی که در این حادثه قصور یا تقصیر داشته‌اند، رسیدگی خواهد شد

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر نماینده مردم بندرعباس مبنی بر رسیدگی دقیق به ابعاد حادثه انفجار در بندر شهید رجایی و برخورد قانونی با مقصران آن، گفت: این موضوع در جلسه سران قوا نیز بررسی شد و قطعاً به همه کسانی که در این حادثه قصور یا تقصیر داشته‌اند، رسیدگی خواهد شد.

شریعتمداری: باید ادامه مذاکرات را به عذرخواهی رسمی ترامپ از نظام و مردم موکول کنیم / در غیر این صورت، باید برای حفظ حرمت نظام و احترام به مردم از ادامه مذاکرات خودداری کنید
شریعتمداری: باید ادامه مذاکرات را به عذرخواهی رسمی ترامپ از نظام و مردم موکول کنیم / در غیر این صورت، باید برای حفظ حرمت نظام و احترام به مردم از ادامه مذاکرات خودداری کنید

مدیرمسئول کیهان نوشت: «امروز ۲۱ اردیبهشت قرار است چهارمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار شود و سؤال این است که با توجه به آنچه گذشت و عبور خصمانه و آشکار حریف از همه خط قرمزهایی که رسماً ترسیم و اعلام شده بود، ادامه مذاکرات عاقلانه و هوشمندانه است؟! بدون کمترین تردیدی باید گفت برای دفاع از هویت نظام، حاکمیت ملی و شخصیت مورد اهانت قرار گرفته مردم این مرز و بوم، باید ادامه مذاکرات را به پوزش رسمی ترامپ از نظام و مردم ایران و نفی اظهارات خصمانه استیو ویتکاف نماینده ویژه او در مذاکرات موکول کرد.»

عضو کمیته کرونا: با روند آرام افزایش بیماری کرونا مواجه هستیم / میزان روزانه مراجعه برای بیماری کرونا به ۵ تا ۸ نفر رسیده
عضو کمیته کرونا: با روند آرام افزایش بیماری کرونا مواجه هستیم / میزان روزانه مراجعه برای بیماری کرونا به ۵ تا ۸ نفر رسیده

محمدرضا صالحی درباره نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی مبنی بر لزوم تشدید اقدامات مراقبتی در برابر بیماری‌های حاد تنفسی، به‌ویژه کووید-۱۹ و آنفلوانزا اظهار کرد: نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مبنی بر افزایش کرونا واصل شده است. بررسی‌ها بیانگر این است میزان عفونت‌های تنفسی طی دو هفته گذشته نسبتا افزایش یافته و این موضوع به طور ویژه در هفته پیش بیشتر مشهود است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است