کد خبر : 303144
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۶ - 15:16
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: مَردم نباید به دولت سوم روحانی رای دهند

روزنامه کیهان که از بودجه دولتی استفاده می‌کند برای چندمین بار برای یک جریان خاص و علیه جریان مقابل مطالبی را مطرح کرد.

کیهان: مَردم نباید به دولت سوم روحانی رای دهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش نوشت:

فاجعه برجام، برباد دادن ۱۸ میلیارد دلار ارز بی‌زبان و ۶۰ تن طلا و دو برابر کردن تحریم‌ها به جای لغو آن و تعطیلی هزاران کارخانه و مرکز تولید و تورم ۶۰ درصدی و‌… پاسخ نمی‌دهند!
گفتم: حالا چرا باید آنها پاسخ بدهند؟!
گفت: خُب، برای اینکه همان‌ها دنبال تشکیل دولت سوم روحانی هستند! و باید به مردم بگویند که چه خیال تازه‌ای در سر دارند؟!‌… ولی نمی‌گویند!
گفتم: آقایی به خانمش گله کرد و گفت؛ با این همه خرید که می‌کنی و خرج می‌تراشی، نمی‌پرسی پول آن را از کجا باید بیاورم؟! خانم گفت؛ نه که نمی‌پرسم! مگه من فضولم؟!
اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است