کد خبر : 302710
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۳ - 09:50
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: فساد چای دبش در دولت آقای روحانی بود، دولت رئیسی آن را کشف کرد

روزنامه حسین شریعتمداری درباره اظهارات روزگذشته ظریف در کاشان مطالب و ادعاهایی را علیه او منتشر کرد.

کیهان: فساد چای دبش در دولت آقای روحانی بود، دولت رئیسی آن را کشف کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروزش نوشت:

گفت: آقای ظریف در کاشان گفته است واکسن کرونا را ما در دولت روحانی وارد کردیم ولی به نام دولت رئیسی تمام شد!
گفتم: یادش رفته که آقای روحانی برای توجیه ناتوانی خود در خرید واکسن می‌گفت مگر واکسن سوهان قم است که هر وقت خواستیم وارد کنیم؟! و یادش رفته که آقای ربیعی سخنگوی دولت روحانی می‌گفت تا FATF را نپذیرفته‌ایم نمی‌توانیم واکسن وارد کنیم!
گفت: وقتی عده‌ای با اشاره به دیپلماسی التماسی دولت قبل شعار هیهات منّا‌‌الذله، سر دادند، آقای ظریف فریاد زده است؛
هیهات من چای دبش!
گفتم:‌ شروع فساد چای دبش هم که در دولت آقای روحانی بود و دولت رئیسی آن را کشف کرد و با آن برخورد کرد.
گفت: ظریف گفته است پیوستن به شانگهای هم کار دولت روحانی بود و‌…!
گفتم: از یارو که خیلی دروغ می‌گفت، پرسیدند در عمرت یک حرف راست زده‌ای؟ گفت؛ از شما چه پنهان که اگر بگویم آری! یک دروغ دیگر گفته‌ام!
اخبار مرتبط:
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم
امیر پوردستان: در جنگ آینده اقتدار سربازان امام خامنه‌ای را به دنیا نشان می دهیم

امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش: در دفاع مقدس ۱۲ روزه عمدتاً با موشک با دشمن مقابله کردیم، اما در جنگ آینده در صورت نیاز، دشمن را در عرصه‌های دیگر درگیر خواهیم کرد و اقتدار سربازان امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و سرباز مسلمان را به دنیا نشان می‌دهیم.

وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم
وزارت خزانه داری آمریکا: شبکه انتقال پول نفت ایران را تحریم کردیم

وزارت خزانه‌داری آمریکا، دو ایرانی و بیش از ده‌ها فرد و شرکت در هنگ‌کنگ و امارات متحده عربی را روز سه‌شنب به دلیل هماهنگی و فعالیت در انتقال‌های رمزارزی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار از فروش نفت تحریم کرد.

تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض
تصاویری از دیدار لاریجانی با بن‌سلمان در ریاض

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در سفر به ریاض با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است