کد خبر : 302506
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۲ - 09:51
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۵۵ کیلوگرم تریاک در اصفهان کشف شد

معاون نیروی انتظامی استان اصفهان از کشف ۵۵ کیلو تریاک ودستگیری ۲ سوداگر مرگ توسط مأموران یگان تکاوری اصفهان خبر داد.

۵۵ کیلوگرم تریاک در اصفهان کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ مهرداد فراشی اظهار کرد: در راستای طرح مقابله با قاچاق مواد مخدر و برخورد با سوداگران مرگ، مأموران یگان تکاوری اصفهان به همراه عوامل پاسگاه انتظامی حسن آباد مستقر در یکی از محورهای مواصلاتی استان حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه پژ و۴۰۵ که با سرعت بالا در حرکت بود مشکوک و برای بررسی وارد عمل شدند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: راننده پژوبه محض مشاهده مأموران، اقدام به دور زدن در خلاف جهت کرده و قصد متواری شدن از محل را داشته که در نهایت با تلاش و هوشیاری مأموران خودرو متوقف و در بازرسی از آن مقدار ۵۵ کیلو مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: در این رابطه ۲ متهم دستگیر وبه همراه مواد مکشوفه برای انجام اقدامات قانونی تحویل پلیس مبارزه با مواد مخدر شدند.

اخبار مرتبط:
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر می‌کند.

دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند
دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: دانشگاه اگر در زمانه خود نقش‌آفرین نباشد، در تاریخ فقط نامی از آن باقی می‌ماند و امروز بیش از هر زمان دیگری، دانشگاه‌ها باید در متن حل مسائل و طراحی آینده باشند.

بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود
بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی غربی و جنوب‌غربی کاشان پیش بینی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است