کد خبر : 302382
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۱ - 13:19
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

جعفرزاده: زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی پررویی نجومی را به حد اعلا رسانده‌اند

نماینده ادوار مجلس درباره ادعاهای دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری مطالبی را مطرح کرد.

جعفرزاده: زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی پررویی نجومی را به حد اعلا رسانده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در واکنش به آنچه در مناظره اول رخ داد و درباره ادعاهای زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی گفت: «به نظر من این دو نفر همین امشب انصراف دهند چون پررویی نجومی را به حد اعلا رسانده‌اند. این دو نفر مدام از سرمایه‌گذاری خارجی در ایران صحبت می‌کنند اما اگر راست می‌گویند اعلام کنند که سرمایه‌گذران خارجی ما از کدام کشور هستند؟ باید بگویم که انقدر این کشور را ذلیل و خوار کرده‌اند که عمده سرمایه‌گذاران خارجی ما افغان‌ها هستند. آقایان بروند کنار و اجازه دهند کشور آباد شود.»

جعفرزاده افزود: «بنیاد شهید کارخانه ناراضی‌تراشی ایران شده است. آقای قاضی‌زاده هاشمی یک سازمان کوچک را نتوانستند اداره کنند و تمام جانبازان، ایثارگران و خانواده‌های شهدا ناراضی هستند. خطاب به آقای زاکانی هم می‌گویم که شما قرارداد چین را شفاف کنید؛ مردم بدانند چه بلایی سر این شهر آوردید، چرا تخصص ندارید و فقط برای انتقام سیاسی آمده‌اید؟ کنار بروید مردم از شما خوششان نمی‌آید.»

اخبار مرتبط:
برای سومین بار در کمتر از یک سال دولت فرانسه سقوط کرد
برای سومین بار در کمتر از یک سال دولت فرانسه سقوط کرد

همان‌طور که انتظار می‌رفت، مجلس ملی فرانسه به دولت «فرانسوا بارو» رای اعتماد نداد و او را برکنار کرد تا «امانوئل مکرون» رئیس جمهور این کشور وارد یک بحران سیاسی عمیق با تبعات گسترده شود.

ادعای قوه قضاییه درباره مصطفی تاجزاده
ادعای قوه قضاییه درباره مصطفی تاجزاده

قوه قضاییه اعلام کرد: محکوم مصطفی تاجزاده تاکنون در طول دوران تحمل حبس خود هیچگونه درخواست مرخصی نداشته است.

نیویورک تایمز: ماه‌های سرنوشت‌سازی در انتظار ایران است
نیویورک تایمز: ماه‌های سرنوشت‌سازی در انتظار ایران است

خبرنگار نیویورک‌تایمز بعد از سفر اخیرش به تهران نوشت: ماه‌های سرنوشت‌سازی در انتظار ایران است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است