کد خبر : 302330
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۱ - 11:22
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

طرح جامع مدیریت پسماند پزشکی اصفهان به تصویب رسید

طرح جامع ۱۰ ساله مدیریت پسماند پزشکی استان به تصویب رسید، این طرح در کارگروه ملی با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز ارائه و به عنوان الگوی کشوری در مدیریت پسماندهای پزشکی تبدیل شده بود.

طرح جامع مدیریت پسماند پزشکی اصفهان به تصویب رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، در خصوص برخی از مصوبات کارگروه زیربنایی و آمایش سرزمینی استان، اظهار داشت: رویکرد رهبر معظم انقلاب در پیشرفت و آبادانی کشور، فاصله گرفتنِ خانواده‌ها از مصرف‌گرایی و جهت‌گیری به سمت تقویت خانواده‌های مولد است.

به نوشته فارس؛ وی ادامه داد: روستاییان ما امروز مصرف‌گرا شده‌اند و روستایی که در گذشته محل صادرات تخم‌مرغ، لبنیات بوده امروز نیازهای خود را از شهرک‌های صنعتی تأمین می‌کند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: باید جهت‌گیری استان ساماندهی مراکز تولیدی باشد و براساس پهنه‌بندی و مطالعات آمایشی از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان حمایت کنیم.

استاندار اصفهان افزود: ضروری است از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری با لحاظ استانداردها و شرایط استان حمایت کنیم.

وی درخصوص پیشنهاد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مبنی بر تشکیل گروه کاری محیط زیست زیرمجموعه کارگروه امور زیربنایی استان، با قبول این پیشنهاد، بیان کرد: حوزه‌های مرتبط با محیط زیست در این گروه کاری با هدف بررسی جامع مسائل محیط زیست استان با توجه به مأموریت‌های شورای برنامه‌ریزی استان بررسی و به کارگروه ارائه شود.

مرتضوی عنوان کرد: شرح وظایف این گروه کاری توسط معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، اداره کل راه و شهرسازی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، پیش از ابلاغ نهایی بررسی شود.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: امیدواریم تشکیل این گروه کاری در بررسی و پیشنهاد مباحث زیست محیطی استان در حوزه‌ سیاستگذاری و راهبردی کلان مؤثر و نقش‌آفرین باشد.

گفتنی است در این نشست، طرح جامع ۱۰ ساله مدیریت پسماند پزشکی استان به تصویب رسید، این طرح در کارگروه ملی با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز ارائه و بعنوان الگوی کشوری در مدیریت پسماندهای پزشکی تبدیل شده بود.

در مورد این طرح برای دستگاه‌های مختلف شرح وظایفی تعیین شده و با توجه به اهمیت موضوع در قالب یک برنامه کوتاه مدت در حال اجرا است که با تصویب شورای برنامه‌ریزی استان در طرح بلندمدت (۱۰ ساله) اجرایی خواهد شد.

اخبار مرتبط:
تعیین شعب ویژه در داستانی اصفهان برای برخورد با عاملان دشمن
تعیین شعب ویژه در داستانی اصفهان برای برخورد با عاملان دشمن

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: شعب ویژه درداستانی برای برخورد باخائنان داخلی و عاملان دشمن تعیین شد.

ثبت‌نام کلاس اولی‌های استان اصفهان تا پایان تیرماه تمدید شد
ثبت‌نام کلاس اولی‌های استان اصفهان تا پایان تیرماه تمدید شد

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان از تمدید مهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ خبر داد.

لزوم استفاده از ظرفیت اربعین حسینی برای تقویت وفاق و تاب آوری اجتماعی
لزوم استفاده از ظرفیت اربعین حسینی برای تقویت وفاق و تاب آوری اجتماعی

استاندار اصفهان گفت: باید از ظرفیت عظیم اربعین حسینی برای تقویت نشاط معنوی و انسجام، وفاق و تاب‌آوری اجتماعی استفاده کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است