کد خبر : 301989
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ - 11:54
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: کابینه اسرائیل فرو پاشید

روزنامه حسین شریعتمداری مدعی شد که کابینه جنگ رژیم صهیونیستی با اعتراض و استعفای چند عضو اصلی آن فرو پاشید.

کیهان: کابینه اسرائیل فرو پاشید

به گزارش خبری سایت مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش نوشت:

گفت: کابینه جنگ رژیم صهیونیستی با اعتراض و استعفای چند عضو اصلی آن فرو پاشید.
گفتم: اعتراض‌ها برای چه بوده؟!
گفت: اعتراض دارند که بعد از ۹ ماه که از جنگ می‌گذرد، اسرائیل نه فقط به هیچ‌یک از اهداف اعلام‌شده خود دست نیافته است بلکه در مقابله با حماس و در سرزمینی به وسعت ۶۵۰ کیلومتر مربع، زمینگیر شده و به فروپاشی نزدیک است.
گفتم: نتانیاهو چه جوابی دارد؟!
گفت: بنی گانتس، عضو برجسته کابینه جنگ رژیم صهیونیستی می‌گوید؛ نتانیاهو خودش هم نمی‌داند که چه می‌گوید!
گفتم: دانش‌آموز به معلمش گفت؛ آقا اجازه؟ هرچه تلاش کردم نتوانستم مطلبی را که زیر ورقه امتحانم نوشته‌اید بخوانم! معلمش گفت؛ نوشته‌ام خاک بر سرت با این خط خرچنگ قورباغه‌ای که داری! خوش خط بنویس!

اخبار مرتبط:
بیژن زنگنه: روزگاری مدیریت کشور بر مبنای عقلانیت، توسعه‌خواهی و ایران‌دوستی بود، نه روابط فامیلی
بیژن زنگنه: روزگاری مدیریت کشور بر مبنای عقلانیت، توسعه‌خواهی و ایران‌دوستی بود، نه روابط فامیلی

وزیر نفت دولت‌های یازدهم و دوازدهم، ضمن تاکید بر ضرورت بازخوانی تجربه مدیریت اجرایی کشور پس از انقلاب، از اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از «برجسته‌ترین مدیران خودساخته و استراتژیک جمهوری اسلامی» یاد کرد و این که مدیریت کشور تا میانه دهه ۱۳۸۰ بر پایه خردجمعی، شایسته‌سالاری، سلامت مالی و میهن‌دوستی استوار بود.

نماینده بریتانیا در آژانس: شورای امنیت ۶ قطعنامه قبلی علیه ایران برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند اجرا کنند
نماینده بریتانیا در آژانس: شورای امنیت ۶ قطعنامه قبلی علیه ایران برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند اجرا کنند

نماینده انگلیس در آژانس: شورای امنیت 6 قطعنامه قبلی علیه ایران را بار دیگر برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند محدودیت‌های غنی‌سازی، بازفرآوری و فعالیت‌های مرتبط با آب‌سنگین در خصوص ایران را اجرا کنند.

توضیح ترامپ به رونالدو از بمباران مراکز هسته‌ای ایران با بمب افکن B2
توضیح ترامپ به رونالدو از بمباران مراکز هسته‌ای ایران با بمب افکن B2

ترامپ ماجرای بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران توسط جنگنده‌های B2 رو برای رونالدو هم توضیح‌ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است