کد خبر : 301960
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ - 08:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فضای محدودکردن شوراها به شدت در حال اوج گرفتن است

عضو شورای شهر اصفهان گفت: متأسفانه در هفته‌های گذشته فضای محدودکردن شوراها به شدت در حال اوج گرفتن است. احساس می‌کنم که دولتمردان متوجه فضا نیستند و اتفاقات بدی در این خصوص می‌افتد.

فضای محدودکردن شوراها به شدت در حال اوج گرفتن است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمدرضا مصور ظهر اظهار کرد: فصل هفتم قانون اساسی مربوط به شوراهاست، دولت‌ها و مجلس‌ها باید از این حریم دفاع کنند نه اینکه مرتباً به دنبال محدود کردن آن باشند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: متأسفانه در هفته‌های گذشته فضای محدودکردن شوراها به شدت در حال اوج گرفتن است. احساس می‌کنم که دولتمردان متوجه فضا نیستند و اتفاقات بدی در این خصوص می‌افتد.

رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه‌ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شورای عالی استان‌ها نسبت به این موضوع از انفعال باید خارج شود، بخش‌نامه‌های اخیر نیز نشان می‌دهد که شورای عالی استان‌ها نسبت به این امر ورود نداشته است.

وی با اشاره به اینکه در صحبت‌های یک مقام مسئول اینگونه گفته می‌شد که نیروگاه و پالایشگاه در حال خارج شدن از آلایندگی هستند، گفت: آیا دوستان آلودگی هوا، فرونشست و خشکی زاینده رود را نمی‌بینند؟

مصور تأکید کرد: امیدوار بودم این مقام محیط زیست این مسائل را تکذیب کند. تا جایی که می‌دانیم طرح‌های توسعه‌ای نیز به صورت پشت پرده تحت عناوین دیگر در حال پیگیری است که امیدواریم دولت آینده جلوی آن را بگیرد و رئیس جمهور نیز مطالبه آب، خاک و هوای اصفهان را داشته باشد.

وی با بیان اینکه سهم ارزش افزوده شهرها سهم مردم همان شهرهاست، گفت: بلوکه کردن اموال شهرداری به استناد بخشنامه خلاف قانون اتفاق می‌افتد که امیدوارم جلوی آن گرفته شود. خوشایند نیست که بخشنامه‌های خلاف قانون ابتدا صادر و سپس ابطال شود. اما به عنوان عضو شورا عرض می‌کنم اگر لازم باشد ولو به قیمت کدورت‌ها، به دنبال ابطال بخشنامه‌ها خواهیم رفت.

رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه‌ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از آقای وحیدی وزیر انقلابی و خوش نام و پرتلاش کشور تمنا می‌کنیم که جلوی این تعرض‌ها را بگیرد و به سازمان شهرداری‌ها در خصوص حدود وظایف نسبت به شهرداری‌ها تذکر لازم را بدهند.

وی افزود: تعامل با سازمان نظام مهندسی از سوی شهرداری باید جهت خدمت به منافع مردم و دو سویه باشد و منافع صنفی جایگاهی ندارد. ان شاء الله در هفته آتی اگر اقدامی برای اصلاح برخی رویه‌های غلط انجام نشود طرحی به شوراها خواهیم آورد که دوستان نیز ان شاء الله همراهی می‌کنند.

اخبار مرتبط:
مازوت‌سوزی نیروگاه منتظری به دلیل تعمیرات شبکه گاز و مقطعی است
مازوت‌سوزی نیروگاه منتظری به دلیل تعمیرات شبکه گاز و مقطعی است

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان گفت: نیروگاه شهید منتظری به دلیل تعمیرات موقت شبکه گاز برای چند روز به استفاده از سوخت دوم (مازوت) روی آورده است.

دمای اصفهان تا ۴ درجه‌ افزایش می‌یابد
دمای اصفهان تا ۴ درجه‌ افزایش می‌یابد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت آینده روند افزایشی دارد و از بعدازظهر دوشنبه هوا ۲ تا ۴ درجه سلسیوس گرم‌تر می‌شود.

حادثه شکستگی پایه جراثقال تاور کرین در اصفهان؛ اقدامات ایمنی انجام شد
حادثه شکستگی پایه جراثقال تاور کرین در اصفهان؛ اقدامات ایمنی انجام شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حادثه شکستگی پایه یک دستگاه جراثقال تاور کرین در پروژه عمرانی خیابان پاسداران باغ گلدسته خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است