کد خبر : 301593
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۶ - 03:46
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان:

تندباد به ۱۴۵ درخت و ۱۵ خودرو در اصفهان آسیب زد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تندباد لحظه‌ای به ۱۴۵ درخت و ۱۵ خودرو آسیب زد.

تندباد به ۱۴۵ درخت و ۱۵ خودرو در اصفهان آسیب زد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش اظهار کرد: با توجه سامانه ناپایدار همرفتی در استان اصفهان مستقر شده که به دنبال آن هشدار سطح نارنجی هواشناسی صادر شد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: بر این اساس بارش‌های رگباری و تندبادهای لحظه‌ای تا پایان روز شنبه در تمامی مناطق استان و هشدار سطح نارنجی رگبارهای باران و تگرگ در مناطق شمال و شرق استان به ویژه ارتفاعات و مناطق کوهپایه ای در شهرستان‌های نطنز، کاشان، آران و بیدگل، خوانسار، گلپایگان، اردستان، نائین، شاهین شهر و میمه و بخش بادرود پیش بینی شده است.

مدبیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: مدیریت بحران استان اصفهان به دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان اعلام آماده باش و تاکید به حضور و استقرار اعضای مدیریت بحران و عوامل امدادی در محل مأموریت کرد.

وی ادامه داد: تندبادهای چند روز گذشته باعث سقوط و شکستگی بیش از ۱۴۵ درخت و بروز خسارت به ۱۵ دستگاه خودو شده که لازم است به منظور پیشگیری از وقوع حوادث ضمن عدم پارک خودروها در مجاورت درختان بلند و فرسوده اقدامات لازم در استحکام بخشی سازه‌های ناپایدار، تابلوها و داربست‌ها و عدم صعود به ارتفاعات صورت پذیرد.

شیشه فروش گفت: با توجه به ماهیت رگباری و ناگهانی بودن بارش‌ها و سوابق وقوع حوادث چند سال اخیر در اثر بارش‌های ناگهانی در ماه‌های گرم مدیریت بحران استان اصفهان با ابلاغ به اداره راهداری شهرداری‌ها، آب منطقه‌ای، بخشداری‌ها و دهیاران و سایر دستگاه‌های مرتبط خواستار بازگشایی مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، تخلیه رسوب از دهانه پل‌ها، تقویت و بازسازی سیل بندها، آزاد سازی هر گونه تصرف در مسیل‌ها، جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی در معابر وزیر گذرها با تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها و آمادگی اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس راه، جمعیت هلال احمر، شرکت‌های آزادراهی، شرکت‌های امداد خودرو، اورژانس، شرکت‌های گاز، آب، برق، آب منطقه‌ای و فاضلاب و دهیاران و ستاد مدیریت بحران فرمانداری‌ها شد.

وی با بیان اینکه تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده‌ها با تأمین اقلام ضروری و پیش بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری امری ضروری است، اضافه کرد: پرهیز از صعود به ارتفاعات رعایت الزامات ایمنی و توجه به توصیه‌های ایمنی در مناطق استقرار و کوچ عشایر، حفاظت محصولات و سازه‌های کشاورزی گلخانه‌ها واحدهای دام و طیور و شبکه‌های آب و گاز در برابر سیل، تندباد و گرد و خاک و بارش رگبار باران
عدم استقرار، توقف و تردد در مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، پیشگیری و کنترل آبگرفتگی در معابر شهری دهانه پل‌ها و زیر گذرها، تخلیه رسوبات و نخاله از دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیر رودخانه‌ها، تخلیه اضطراری سکونتگاه‌های روستاهای در معرض خطر سیل مورد توجه باشد.

اخبار مرتبط:
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از تکرار حوادث ناشی از گیرکردن افراد در آسانسورها خبر داد و گفت: توجه به مسائل ایمنی و نگهداری منظم این تجهیزات ضروری است.

برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود
برنامه گردشگری «همسفر با تُ» ویژه رانندگان اصفهان برگزار می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان از برگزاری ویژه برنامه‌ گردشگری با عنوان «همسفر با تُ» ویژه رانندگان حمل‌ونقل درون شهری اصفهان خبر داد.

تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم
تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در آیین رونمایی از کلاف گرم مناسب محیط ترش گفت: تمرکز خود را بر تأمین نیاز داخلی در حوزه نفت و گاز قرار داده‌ایم و امیدواریم با تولید محصولات خاص مورد نیاز این حوزه، کشور را از واردات بی‌نیاز کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است