کد خبر : 301403
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۲ - 18:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر ارشاد: در تهران، فروشگاه‌های عرضه لباس عفیفانه ایجاد می‌کنیم

در هشتصد و بیست و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور به ریاست محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نامگذاری روز ۳۰ اردیبهشت به‌عنوان روز خدمت مجاهدانه مورد توافق اعضا گرفت.

وزیر ارشاد: در تهران، فروشگاه‌های عرضه لباس عفیفانه ایجاد می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: هشتصد و بیست و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور به ریاست محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز سه‌شنبه (۲۲ خرداد) برگزار شد.

اسماعیلی در این جلسه با اشاره به نقش شورای فرهنگ عمومی در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی استان، افزود: تلقی قانون‌گذار این است که وقتی نماینده رهبر انقلاب رییس شورای فرهنگ عمومی، استاندار و مقامات اصلی فرهنگی و اجتماعی در شورای فرهنگ عمومی استان عضو هستند در شورای برنامه ریزی توسعه و سایر شوراها، مصوبات فرهنگی درنظر گرفته شود، البته براساس بررسی های صورت گرفته در برخی استان ها این وضعیت رو به بهبود است.

اسماعیلی ادامه داد: انشالله تا انتهای خردادماه براساس اولویت‌های فرهنگی جمع‌بندی‌ها ارائه شود.

وزیر فرهنگ گفت: در بحث عفاف و حجاب اقدام بزرگی را سازماندهی کردیم. در برخی میادین اصلی استان تهران افتتاح فروشگاه‌های بزرگ عرضه لباس عفیفانه را دنبال می‌کنیم که اتفاقات اخیر موجب شد برخی از این برنامه ها با تاخیر مواجه شود که این مسأله نیز رفع شد.

وی افزود: در تهران مجموعه فروشگاهی در بازار مرکزی تهران افتتاح شده است و البته باید در اهواز و سایر استان ها نیز این بحث دنبال شود، ما نیز آمادگی پشتیبانی از این موضوع را داریم.

رییس شورای فرهنگ عمومی کشور تصریح کرد: با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) رایزنی‌ها انجام شد و آقای فتاح آماده هستند اماکنی که در استان ها در اختیار دارند را به این موضوع اختصاص دهند و این امر در تهران آغاز شده است، بنیاد مستضعفان نیز در این راستا اعلام آمادگی کرده است؛ نهادهای دولتی هم با دستور آقای مخبر برای این موضوع و ایجاد کتاب‌فروشی‌ها آمادگی دارند.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه باید فضای عرضه محصولات فرهنگی را در سراسر کشور تسهیل کنیم، گفت: اهواز به دلیل نقش محوری در تاریخ ارزشمند دفاع مقدس تبلور خاص خود را دارد و معراج عشاق اباعبدالله الحسین (ع) بوده است و انشاالله بتوانیم این دست کارهای فرهنگی را گسترش دهیم.

اسماعیلی افزود: بحث تغییر در ساختارهای فرهنگی کشور (تحت نظر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی) بر دوش وزارت فرهنگ و سازمان امور اداری و استخدامی کشور گذاشته است که برای آن دو سال پیش بینی شده است و تمام نهادهایی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند و در زمینه فرهنگ فعال هستند را شامل می‌شود. در وزارت فرهنگ برای این موضوع اقداماتی را آغاز کرده ایم و بنا داشتیم امسال کارهای نظری را دنبال کنیم و سال آینده آن را به تصویب مراجع ذی‌صلاح رسانیم.

وزیر فرهنگ در ادامه جلسه درباره آخرین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها، گفت: بنا داریم آخرین پیمایش ارزش ها و نگرش ها که در سال ۱۴۰۲ برگزار شد را به صورت عمومی منتشر کنیم، در همین راستا موضوعات با اهمیت بیشتر توسط اساتید در قالب مقالات دقیق علمی مورد بررسی قرار گرفت و مجموعه نشست های تخصصی متعددی برگزار شد که در گزارش ملی سالانه رصد وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور در سال ۱۴۰۲ آمده است و تا آخر ماه برش های ارزش ها و نگرش ها را به صورت استانی آماده خواهیم کرد.

در ادامه قاسم زائری رییس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی درباره کتاب نسل تیک‌تاکی و خیزش دانشگاه‌های ایالات متحده و وضعیت صنایع فرهنگی خلاق ارائه داد.

در پایان نیز روز ۳۰ اردیبهشت به‌عنوان روز خدمت مجاهدانه مورد توافق اعضا گرفت.

اخبار مرتبط:
تذکر مجلس در مورد تاخیر پزشکیان در معرفی وزیر اقتصاد/ بابایی کارنامی: معرفی وزیر نباید به نیمه دوم خرداد موکول شود/ گودرزی: وزیر زودتر معرفی شود
تذکر مجلس در مورد تاخیر پزشکیان در معرفی وزیر اقتصاد/ بابایی کارنامی: معرفی وزیر نباید به نیمه دوم خرداد موکول شود/ گودرزی: وزیر زودتر معرفی شود

بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم رعایت آیین‌نامه داخلی مجلس، تأکید کرد که معرفی وزیر اقتصاد نباید به نیمه دوم خرداد موکول شود، زیرا در آن زمان نمایندگان حضور ندارند.

یک ملت اسیر لجبازی مجلس در تغییر ساعت!
یک ملت اسیر لجبازی مجلس در تغییر ساعت!

در سال ۱۴۰۱ طرحی مورد تصویب قرار گرفت که ساعت کاری از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور از ۶ صبح تا ۱۳ بعد از ظهر شود و همینطور هم شد، اما امسال تغییر ساعت ادارات به دلیل افزایش کم‌سابقه دما زودتر و از ۲۰ اردیبهشت شروع شد؛ متعاقب آن اعلام شد که فعالیت مدارس نیز از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ خواهد بود.

ترامپ: من می‌خواهم با ایران توافق کنم
ترامپ: من می‌خواهم با ایران توافق کنم

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود در نشست با رهبران شورای همکاری خلیج فارس با تکرار ادعاهای خود درباره نقش منطقه‌ای و فعالیت‌های هسته‌ای ایران، ادعا کرد که مایل است با ایران به توافق برسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است