کد خبر : 301132
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۱ - 15:04
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عباس عبدی: ‏اگر گمان رسمی این بوده که پزشکیان شانسی ندارد، فوراً او را از بازی خارج کنید

عبدی، فعال سیاسی نوشت: اگر گمان رسمی این بوده که پزشکیان شانسی ندارد و فقط مشارکت را اضافه می‌کند؛ پیشنهاد می‌کنم فوری او را از بازی انتخاب خارج کنید تا خطای ۷۶ و ۹۲ تکرار نشود، چون به احتمال فراوان در دور اول تمام است.

عباس عبدی: ‏اگر گمان رسمی این بوده که پزشکیان شانسی ندارد، فوراً او را از بازی خارج کنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با اشاره به شانس بالای مسعود پزشکیان برای پیروزی در انتخابات نوشت که به احتمال فراوان انتخابات تک دوره‌ای خواهد بود.

عبدی نوشت: اگر گمان رسمی این بوده که پزشکیان شانسی ندارد و فقط مشارکت را اضافه می‌کند؛ پیشنهاد می‌کنم فوری او را از بازی انتخاب خارج کنید تا خطای ۷۶ و ۹۲ تکرار نشود، چون به احتمال فراوان در دور اول تمام است. فرضم این است که با آگاهی کامل از نتایج چنین تصمیمی را گرفته و به تبعاتش ملتزم‌اند.

اخبار مرتبط:
نماینده ادوار مجلس: اگر قرار باشد سطح غنی‌سازی به صفر برسد، عضویت ایران دیگر در آژانس معنا ندارد
نماینده ادوار مجلس: اگر قرار باشد سطح غنی‌سازی به صفر برسد، عضویت ایران دیگر در آژانس معنا ندارد

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی می‌گوید: مذاکرات تا جایی که به بن‌بست نرسد، ادامه پیدا می‌کند و طرفین تلاش دارند مواضع خود را به یکدیگر نزدیک کنند.

مذاکره شمخانی و روبیو تکذیب شد
مذاکره شمخانی و روبیو تکذیب شد

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه «روند مذاکراتی ایران و آمریکا همین مذاکرات غیرمستقیم است که از سوی ایران وزیر خارجه و از طرف آمریکایی نماینده ویژه رئیس جمهور مدیریت می‌کند»، مذاکرات موازی ایران و آمریکا بین شمخانی و روبیو را تکذیب کرد.

توضیحات زیباکلام درباره دادگاه امروز
توضیحات زیباکلام درباره دادگاه امروز

زیباکلام گفت: قاضی تا شنبه مهلت داد که من مستندات خود را ارائه کنم، اما این را هم گفت که حکم احتمالی طبق قانون ۲ تا ۵ سال حبس خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است