کد خبر : 301102
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۱ - 13:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

پزشکیان: نگران مناظره‌ها نباشید، کاملاً آماده‌ام

نامزد انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نوشت: در پاسخ به این سوال که انشاءالله در مناظره ها محکم می آیید، گفت: نگران آن نباشید. او با اشاره به حدیثی از پیامبر درباره مساوی بودن سیاه و سفید و عرب و عجم تاکید کرد: کرد و لر و ترک و بلوچ به هم برتری ندارند و برتری فقط به تقواست؛ تقوا هم یعنی یعنی حرکت بدون خطا، یعنی اقتصاد را درست کنیم و درست مدیریت کنیم

پزشکیان: نگران مناظره‌ها نباشید، کاملاً آماده‌ام

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: مسعود پزشکیان در پاسخ به این سوال که انشاءالله در مناظره ها محکم می آیید، گفت: نگران آن نباشید. او با اشاره به حدیثی از پیامبر درباره مساوی بودن سیاه و سفید و عرب و عجم تاکید کرد: کرد و لر و ترک و بلوچ به هم برتری ندارند و برتری فقط به تقواست؛ تقوا هم یعنی یعنی حرکت بدون خطا، یعنی اقتصاد را درست کنیم و درست مدیریت کنیم. ما باید کاری کنیم که عالمان، کارشناسان، کاردان ها، باتجربه ها و دست پاک ها به قدرت برسند نه آدم هایی که به خاطر قدرت، تهمت می زنند، دروغ می گویند و آبروی آدم ها را می ریزند.

نمایندگانی از دوره‌های یکم تا دوازدهم مجلس شامگاه یک‌شنبه با مسعود پزشکیان دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست که نمایندگانی از طیف‌ها و گرایش‌های گوناگون حضور داشتند، کاندیدای انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری خود را برخاسته از مردم خواند و گفت: حضرت امیر فرمودند این پست‌ها و مناصب هیچ ارزشی ندارد جز آن‌که قدمی برای مردم برداشته شود.

وی گفت: من هر کجا که باشم، مردمی‌بودن را فراموش نخواهم کرد.

پزشکیان در ادامه به فرصت کوتاه باقی مانده تا انتخابات اشاره کرد و افزود: هر کدام از شما نمایندگان عزیزی که به من اعتماد دارید، منتظر تشکیل ستاد و ساختار رسمی نباشید و کار‌های لازم برای دعوت مردم به پای صندوق‌های رای را انجام دهید.

مسعود پزشکیان در پاسخ به این سوال که انشاءالله در مناظره ها محکم می آیید، گفت: نگران آن نباشید. او با اشاره به حدیثی از پیامبر تاکید کرد کرد و لر و ترک و بلوچ به هم برتری ندارند و برتری فقط به تقواست؛ تقوا هم یعنی یعنی حرکت بدون خطا، یعنی اقتصاد را درست کنیم و درست مدیریت کنیم. ما باید کاری کنیم که عالمان، کارشناسان، کاردان ها، باتجربه ها و دست پاک ها به قدرت برسند نه آدم هایی که به خاطر قدرت، تهمت می زنند، دروغ می گویند و آبروی آدم ها را می ریزند.

اخبار مرتبط:
رابرت مالی، نماینده ویژه سابق آمریکا در امور ایران: با حمله به ایران، حال و هوای ملی گرایی بیشتر شد
رابرت مالی، نماینده ویژه سابق آمریکا در امور ایران: با حمله به ایران، حال و هوای ملی گرایی بیشتر شد

«رابرت مالی»، نماینده ویژه سابق آمریکا در امور ایران در گفت‌وگویی با بیان اینکه اقدام نظامی علیه ایران از جهات مختلف اشتباه بود افزود: احتمالا ایرانی ها بیش از گذشته خواهان دستیابی به بمب اتم هستند.

قطع سیمکارت یکی از اساتید برجسته حقوق اساسی
قطع سیمکارت یکی از اساتید برجسته حقوق اساسی

سیمکارت استاد برجسته حقوق اساسی دانشگاه شهید بهشتی به دلیل طرح مطالب انتقادی در شبکه‌های اجتماعی، قطع شد.

دیدار پزشکیان با آیت‌الله اعرافی
دیدار پزشکیان با آیت‌الله اعرافی

مسعود پزشکیان در جریان سفر سرزده به قم با آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور دیدار و گفتگو کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است