فعال اصولگرا: مَردم دنبال اصولگرایی و اصلاحطلبی نیستند
آشیانی گفت: مردم عملکرد و برنامههای کسانی که ثبت نام کردهاند را میبینند و قضاوت دقیقی خواهند داشت. امروز مردم دنبال اصولگرایی و اصلاحطلبی نیستند؛ آنها میخواهند رئیسی جمهورشان از پس رفع مشکلات برآید و به وعدههای خود عمل کند.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: هشتم تیرماه انتخابات ریاستجمهوری برگزار میشود و از حالا میشود مطالباتی که از اکنون مورد نظر مردم برای انتخابی شایسته است را برشمرد.
امیررضا واعظ آشتیانی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع گفت: «اینکه افراد زیادی که احساس میکنند میتوانند خدمت کنند در انتخابات نامزد میشوند امر خوبی است اما من از آنهایی تعجب میکنم که در گذشته میگفتند انتخابات مهندسی میشود اما حالا خودشان در انتخابات نامزد شدهاند. اگر آنها از حرف قبلی خود برگشتهاند، اشتباهات را علنی بگویند اما اگر نه، دچار تزویر شدهاند».
او ادامه داد: «ذائقه مردم به سمت فردی خدمتگزار است؛ فردی که بتواند مطالبات مردم را جامه عمل بپوشاند. مردم دنبال کسی میگردند که در راه خدمت به نظام، ملت و کشور خود را وقف کند».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «در انتخابات ریاستجمهوری یک نفر انتخاب میشود و طبیعتا شورای نگهبان هم در بررسی صلاحیت نامزدها با دقت کامل به مرِّ قانون عمل میکند تا چه در احراز و چه در عدم احراز صلاحیتها حقی از ملت ضایع نشود. حضور گرایشهای سیاسی مختلف در انتخابات هم امر مثبتی است زیرا تنور انتخابات را گرم میکند و باعث میشود مردم بیشتری پای صندوقها بیایند».
واعظ آشتیانی در پایان گفت: «مردم عملکرد و برنامههای کسانی که ثبت نام کردهاند را میبینند و قضاوت دقیقی خواهند داشت. امروز مردم دنبال اصولگرایی و اصلاحطلبی نیستند؛ آنها میخواهند رئیسی جمهورشان از پس رفع مشکلات برآید و به وعدههای خود عمل کند. نکته دیگر اینکه برای مردم بسیار مهم است که نفرات دولت چه کسانی خواهند بود. دولتی میتواند موفق باشد که دولتمردان توانمندی داشته باشد».
ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی در واکنش به ارسال لایحه "مقابله با نشر محتوای خلاف واقع در فضای مجازی" نوشت: دولت متوجه تله سیاستنابخردانه کسانیکه کشور را به بنبست کشانده، نیست. دولت لایحه را پس نگیرد میشود مصداق دولت بواسحاقی که خوش درخشید ولی دولت مستعجل شد
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رهبری انقلاب در نخستین ساعات حمله رژیم صهیونیستی، شخصاً جلسهای تشکیل دادند و با صراحت به فرماندهان نظامی کشور دستور دادند که چه اقداماتی و به چه شکل انجام شود.
گروهی از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا از بریتانیا، فرانسه و آلمان خواستند هرچه سریعترتحریمهای جدیدی علیه ایران اعمال کنند تا به گفته انها، مانع دستیابی ایران به سلاحهای هستهای شوند. فرآیند فعالسازی مکانیسم ماشه ۳۰ روز طول میکشد و اروپاییها قصد دارند این اقدامات را پیش از آنکه روسیه در ماه اکتبر ریاست شورای امنیت سازمان ملل را برعهده بگیرد، به اجرا بگذارند.