کد خبر : 300680
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۸ - 22:11
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رییس اداره پشتیبانی و رفاه اداره کل آموزش و پرورش اصفهان:

بیش از ۳ میلیون جلد کتاب درسی در مدارس اصفهان توزیع شد

رییس اداره پشتیبانی و رفاه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، از توزیع بیش از ۳ میلیون جلد کتاب درسی در مدارس این استان خبر داد.

بیش از ۳ میلیون جلد کتاب درسی در مدارس اصفهان توزیع شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی منتجب با بیان اینکه تاکنون بیش از چهار میلیون و ۷۵۰ هزار جلد کتاب درسی وارد انبارهای استان شده است، اظهار کرد: از این تعداد، حدود سه میلیون جلد در نواحی و مناطق ۴۱ گانه استان اصفهان توزیع شده است.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به آغاز ثبت‌نام برای کتب درسی از پنج اردیبهشت ماه، گفت: این روند تا ۳۱ خرداد ماه ادامه خواهد داشت و انتظار داریم مدیران مدارس ثبت‌نام دانش‌آموزان میان‌پایه را به صورت گروهی انجام دهند و تا حد امکان از ثبت کتب به صورت انفرادی پرهیز شود.

رئیس اداره پشتیبانی و رفاه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود حدود یک میلیون دانش‌آموز برای سال تحصیلی پیش‌رو ثبت‌نام کتاب داشته باشند، خاطرنشان کرد: از این تعداد، حدود ۷۵ درصد دانش‌آموز میان‌پایه و ۲۵ درصد دانش‌آموز پایه‌های ورودی هستند.

منتجب با اشاره به اینکه تاکنون ۶۰ درصد از دانش‌آموزان میان‌پایه استان اصفهان ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند، تصریح کرد: ثبت‌نام سایر دانش‌آموزان باید در دستور کار نواحی و مناطق استان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مناطق دارای کمترین میزان ثبت‌نام و همچنین دارای بیشترین ثبت‌نام به صورت مستمر رصد می‌شوند، گفت: “هدف از این رصد، جلوگیری از بروز هرگونه چالش در خصوص ثبت‌نام است.

رئیس اداره پشتیبانی و رفاه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در پایان، از تشکیل کارگروه کتب درسی با حضور معاون پشتیبانی در نواحی و مناطق استان خبر داد و گفت: در این کارگروه، تصمیم‌گیری‌های متناسب با تکمیل ثبت‌نام در مناطق سراسر استان صورت خواهد گرفت و از برترین مناطق استان در این زمینه تقدیر خواهد شد.

اخبار مرتبط:
۸۰ میلیارد تومان اعتبار ملی به میراث فرهنگی اصفهان اختصاص یافت
۸۰ میلیارد تومان اعتبار ملی به میراث فرهنگی اصفهان اختصاص یافت

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از جذب ۸۰۰ میلیارد ریال بودجه از محل اعتبارات ملی خبرداد.

۳ محموله بزرگ قاچاق در اصفهان توقیف شد
۳ محموله بزرگ قاچاق در اصفهان توقیف شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از توقیف ۳ محموله کالای قاچاق شامل لوازم التحریر، لوازم خانگی و لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال در استان اصفهان خبر داد.

سومین دوره نمایشگاه فن‌نما ۱۷ آبان در اصفهان گشایش می‌یابد
سومین دوره نمایشگاه فن‌نما ۱۷ آبان در اصفهان گشایش می‌یابد

معاون برنامه‌ریزی و توسعه انسانی شهرداری اصفهان از برگزاری سومین دوره نمایشگاه ملی فن نما همزمان با بیست و ششمین نمایشگاه اتوکام از ۱۷ تا ۲۰ آبان‌ماه سال جاری خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است