کد خبر : 300213
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۳ - 20:21
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

محمود واعظی: افکر می‌کنم ثبت نام لاریجانی اینطور معنا می‌دهد که تمهیدات لازم را انجام داده‌اند

وزیر ارتباطات دولت یازدهم با اشاره به تعداد زیاد کسانی که این روزها به وزارت کشور می‌روند و ثبت نام می‌کنند می‌گوید دلیل تعدادی از این افراد مطرح کردن نامشان است و تعدادی دیگر هم به عنوان کاندیدای پوشش برای کمک به دیگران می‌آیند.

محمود واعظی: افکر می‌کنم ثبت نام لاریجانی اینطور معنا می‌دهد که تمهیدات لازم را انجام داده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انصاف نیوز نوشت: محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت حسن روحانی در پاسخ به این سوال که آیا ثبت نام علی لاریجانی به معنی دریافت یک پیام مثبت از جانب بخش‌هایی از حاکمیت است یا خیر، می‌گوید احتمالا او باتوجه به سابقه‌اش تمهیدات لازم را انجام داده است.

او از معتدل بودن رئیس و نائب رئیس مجلس خبرگان و هیئت رئیسه‌ی مجلس به عنوان نشانه‌هایی مثبت برای انتخابات ریاست جمهوری نام برد.

آقای واعظی گفت: اطلاع دقیقی از اینکه علی لاریجانی پیام مثبتی از جانب حاکمیت دریافت کرده که منجر به ثبت نام او شده یا نه ندارم.

او اما در ادامه به دقت و بابرنامه بودن معمول رفتارهای لاریجانی اشاره می‌کند و می‌گوید: زمان وزارت یا ریاست صداوسیما و مجلس هم کارهایشان را با دقت و مشورت و پختگی انجام می‌دادند. باتوجه به گذشته فکر می‌کنم ثبت نام ایشان اینطور معنا می‌دهد که تمهیدات لازم را انجام داده‌اند.

این عضو ارشد حزب اعتدال و توسعه می‌گوید اثرگذاری حسن روحانی در این انتخابات بسته به این است که چه کسانی تایید صلاحیت شوند اما در صورت حضور یک کاندیدای مناسب احتمالا موضع‌گیری خواهد کرد.

وزیر ارتباطات دولت یازدهم با اشاره به تعداد زیاد کسانی که این روزها به وزارت کشور می‌روند و ثبت نام می‌کنند می‌گوید دلیل تعدادی از این افراد مطرح کردن نامشان است و تعدادی دیگر هم به عنوان کاندیدای پوشش برای کمک به دیگران می‌آیند.

بیشتر افرادی که ثبت نام کرده‌اند به ویژه افراد نزدیک به احمدی‌نژاد به نظر واعظی چه تایید شوند و چه نشوند کاندیدای جدیِ این انتخابات نیستند.

محمود واعظی برای تکرار نشدن سال ۸۴ و به پیروزی رسیدن یک کاندیدای میانه‌رو توصیه می‌کند که بعد از اعلام تایید صلاحیت‌ها بزرگان و دلسوزان سیاست ایران وقت و انرژی بیشتری بگذارند تا سال ۸۴ تکرار نشود.

قائم مقام دبیر کل و رییس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه در پاسخ به این سوال که آیا سیاستمداران علائمی مبنی بر تفاوت این انتخابات با انتخابات ۱۴۰۰ دیده‌اند که باعث اقبال آن‌ها شده است، گفت: تنها علامت یک مقدار مثبتی که دیده شده این است که رئیس و نائب رئیس مجلس خبرگان چهره‌های معتدلی هستند. در هیئت رئیسه‌ی مجلس هم افراد تندرو از جبهه پایداری رای نیاورده‌اند.

این فعال سیاسی میانه‌رو موضع جبهه اصلاحات یا سیدمحمد خاتمی روشن نمی‌‌دید ولی امیدوار بود که شرایط سال ۸۴ برای اصلاح‌طلبان تکرار نشود.

او تایید کرد که طبیعتا دلسوزان سیاسی کشور درصورتیکه کاندیداهای مورد نظرشان حضور نداشته باشند بر سر نزدیک‌ترین کاندیدا به خودشان به اجماع می‌رسند چرا که قهر کردن و رای ندادن به معنی روی کار آمدن تندروهاست.

واعظی در مورد موضع حسن روحانی نیز تاکید کرد که به باور او مسیر تغییر نه خانه و نه خیابان بلکه فقط صندوق رای است. خانه‌نشینی دیگران چه بسا که مورد استقبال تندروهاست چرا که سکان کشور را به دست آن‌ها می‌سپارد.

واعظی ابراز امیدواری می‌کرد که شورای نگهبان این‌بار عملکرد متفاوتی از سال ۱۴۰۰ داشته باشد چرا که شخصی عاقل و میانه‌رو حتما بیشتر به نفع کشور و مردم است تا شخصی که می‌خواهد با شعار و رویا کشور را اداره کند.

او در مورد مسعود پزشکیان و ثبت‌نام او نیز گفت: شناختی که راجع به شخص ایشان دارم این است که انسان آزاده‌ای است. او زحمت بسیاری هم در مجلس یا در وزارت بهداشت کشیده‌ است.

حزب اعتدال و توسعه نیز به گفته‌ی این عضو ارشد این حزب کاندیداهای معتدل را روز بعد از اعلام تایید صلاحیت‌ها بررسی خواهد کرد. علی لاریجانی تنها اسمی‌ست که این حزب از او خواسته در انتخابات شرکت کند.

اخبار مرتبط:
تخت روانچی: دور بعدی هنوز زمانش مشخص نشده ولی روی اصل انجام شدنش توافق شده است
تخت روانچی: دور بعدی هنوز زمانش مشخص نشده ولی روی اصل انجام شدنش توافق شده است

مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه بیان کرد: موضوع کشورهای ضامن در مذاکرات با آمریکا مطرح نشده است. زمان سفر وزیر خارجه به سه کشور اروپایی هنوز مشخص نشده است.

رئیس صداوسیما: سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود؛ رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم؛ رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش به جای گذاشت
رئیس صداوسیما: سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود؛ رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم؛ رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش به جای گذاشت

رئیس صداوسیما در اختتامیه چهارمین جشنواره رادیویی پژواک گفت: برای ما در رسانه‌ها و رسانه ملی، حوادث و بحران‌ها هرچقدر سخت تر باشد درس آموزتر است و ما را آموخته‌تر می کند.

وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود / از ۱۰ نفر به عنوان معاون وزارت‌خانه نام برده شد که نادرست بود
وزیر کار: کارت زرد قبلی مجلس به من بر اساس اطلاعات نادرست بود / از ۱۰ نفر به عنوان معاون وزارت‌خانه نام برده شد که نادرست بود

احمد میدری وزیر تعاون کار و و رفاه اجتماعی،گفت: در بررسی سوال قبلی نمایندگان مجلس نیز از ۱۰ نفر نام برده شد که این‌ افراد در وزارت‌خانه هستند و شما آنها را به عنوان معاون معرفی کردید که همه این اطلاعات نادرست بود و بر اساس همان اطلاعات نادرست به من کارت زرد دادید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است