کد خبر : 300159
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۳ - 16:49
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

هوای تِهران فردا خنک‌ می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از وزش باد شدیدتا خیلی شدید در نیمه جنوبی و غربی استان و تداوم کاهش نسبی دما تا فردا (۱۴ خرداد) خبر داد.

هوای تِهران فردا خنک‌ می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ایسنا نوشت: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران طی پنج روز آینده صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش باد در نیمه جنوبی و غربی و افزایش ابر در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

طی دو روز آینده در نیمه جنوبی و غربی استان، وزش باد شدید تا خیلی شدید، گاهی با خیزش گرد و خاک و کاهش دید و در ارتفاعات گاهی رگبار باران و وزش باد شدید موقت با احتمال تندر و آذرخش مورد انتظار است. امروز تا فردا (۱۳ تا ۱۴ خرداد) کاهش نسبی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

از بعد از ظهر سه شنبه (۱۵ خرداد) با نفوذ زبانه‌های سامانه بارشی به‌تدریج افرایش ابر و در بعضی ساعت‌های چهارشنبه تا جمعه (۱۶ تا ۱۸ خرداد) آسمانی نیمه ابری تا ابری، گاهی رگبار باران و تندر و آذرخش به‌ویژه در نیمه شمالی استان مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۴ ‌خرداد) صاف، در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۱۵ خرداد) کمی ابری، دربعضی ساعت‌ها افزایش باد، از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۲۱  و حداکثر دمای  ۳۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند

استاندار تهران گفت: در پنجمین سال خشکسالی پیاپی، منابع آب زیرزمینی استان تهی شده و ۶۵ درصد مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند؛ رقمی فراتر از استانداردهای جهانی!

علم‌الهدی: توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است
علم‌الهدی: توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که مسئله توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است، گفت: اینکه بنده تأکید می‌کنم تا مساله حجاب در جامعه مورد توجه جدی قرار گیرد به خاطر همین مسائل است که متاسفانه اقدامات جدی نیز صورت نمی‌گیرد.

صالحی‌امیری: هیچ سازه‌ای در کنارصندل ساخته نمی‌شود
صالحی‌امیری: هیچ سازه‌ای در کنارصندل ساخته نمی‌شود

وزیر میراث فرهنگی گفت هیچ تخریبی در کنارصندل رخ نداده و هرگونه ساخت‌وساز متوقف شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است