کد خبر : 299690
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۰ - 16:22
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: بین اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی اختلاف نظر وجود دارد

یکی از نمایندگان مجلس درباره فراکسیون اکثریت مجلس یا همان انقلاب اسلامی نکاتی را نظرمطرح کرد.

نماینده مجلس: بین اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی اختلاف نظر وجود دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: وحید فیاضی، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی در پاسخ به اینکه چرا علیرغم پرونده‌هایی که علیه قالیباف باز شد اما با اختلاف قابل توجهی از رقبایش موفق به کسب اکثریت آرا شد، گفت: «مشاهده کردید که منتقدین آقای قالیباف یعنی فراکسیون مستقلین ناگزیر به ایشان رای دادند. اما نظر من باید گزینه اصلح را درنظر گرفت. اصلح بدین معناست که اگر سه نفر نامزد شدند باید بهترین را انتخاب کنیم. کسی که رای اول را آورده معنایش این نیست که از همه جهات عالی و بدون نقص است بلکه یک نوع تایید نسبی است. جریان دموکراسی معمولا همین است که بهترین راه نیست اما ناگزیرترین راه است. ایشان به دلیل سوابق‌شان نفر اول شده اما ممکن است ایراداتی که شما می‌گویید در موردشان مطرح باشد و در جای خود به عنوان مطالبه عمومی مطرح شود؛ اشکالی هم ندارد. نظر من این است که مردم و رسانه‌ها حق دارند از ما درمورد عملکردمان بپرسند.»

وی در پاسخ به اینکه چرا جلسه فراکسیون اکثریت خروجی نداشت، عنوان کرد: «میان اعضای فراکسیون اختلاف نظر بود.»

اخبار مرتبط:
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست
عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نتایج دور چهارم مذاکرات تصریح کرد: از نظر ما غنی سازی یک موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و جای مصالحه وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است