کد خبر : 299596
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۰ - 09:49
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خبرگزاری اصولگرا: جبهۀ اصلاحات به صورت مشروط در انتخابات شرکت می‌کند

فارس از قول یک عضو جبهه اصلاحات نوشت: یکی از موارد مهم این راهبرد حضور جبهه اصلاحات به صورت مشروط در انتخابات ذکر شده به طوری که جبهه اصلاحات با کاندیدای اختصاصی صرفاً اصلاح طلب در صورت تایید شورای نگهبان در انتخابات حضور پر رنگ خواهد داشت.

خبرگزاری اصولگرا: جبهۀ اصلاحات به صورت مشروط در انتخابات شرکت می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عضو جبهه اصلاحات گفت: در جلسه انتخاباتی جبهه اصلاحات راهبرد انتخاباتی اصلاح طلبان به تصویب اکثریت اعضای حاضر در جلسه رسید.

شامگاه امشب چهارشنبه نهم خردادماه جلسه انتخاباتی جبهه اصلاحات با حضور اکثریت اعضا به صورت آنلاین برگزار شد.

یک عضو جبهه اصلاحات که در این جلسه حضور داشته در رابطه با جزئیات این جلسه خاطرنشان کرد: در یک جلسه طولانی پنج ساعته راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو با نظر اکثریت اعضا به تصویب رسید.

وی افزود: یکی از موارد مهم این راهبرد حضور جبهه اصلاحات به صورت مشروط در انتخابات ذکر شده به طوری که جبهه اصلاحات با کاندیدای اختصاصی صرفاً اصلاح طلب در صورت تایید شورای نگهبان در انتخابات حضور پر رنگ خواهد داشت.ا

این عضو جبهه اصلاحات در پایان گفت: قرار بر این است نامزد های مد نظر جبهه اصلاحات قبل از اعلام نظر نهایی شورای نگهبان مشخص شوند به صورتی که کاندیداهایی که دو سوم آرای اعضای جبهه اصلاحات را کسب کنند، جزو نامزد های نهایی جبهه اصلاحات قرار خواهند گرفت.

اخبار مرتبط:
آیت‌الله غرویان: کم شدن اعتماد مردم به روحانیت خطر بزرگی است/ مردم ناتوانی را در مدیریت کلان کشور به حساب روحانیت نوشته و می‌نویسند
آیت‌الله غرویان: کم شدن اعتماد مردم به روحانیت خطر بزرگی است/ مردم ناتوانی را در مدیریت کلان کشور به حساب روحانیت نوشته و می‌نویسند

آیت الله غرویان درباره واکنش حوزه علمیه به بلاگر شدن روحانیون می گوید؛ «این موضوع بستگی به نوع رفتار طلبه‌ها و موضوعاتی که به نمایش می گذارند دارد. یک سری توصیه‌های اخلاقی به طلبه‌ها می‌کنند که شأن روحانیت و شأن زی‌طلبگی را از نظر نوع لباس، حرکتشان در خیابان و نوع خودرویی که سوار می‌شوند رعایت کنند.»

روزنامه اصولگرا: بعد از توافق شاهد تحولات گسترده اقتصادی خواهیم بود
روزنامه اصولگرا: بعد از توافق شاهد تحولات گسترده اقتصادی خواهیم بود

تحولات می‌تواند از سطح کلان اقتصادی (مانند افزایش درآمدهای ملی، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و بهبود روابط بانکی بین‌المللی) تا سطح خرد معیشتی (مانند کاهش قیمت کالاهای اساسی، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و بهبود قدرت خرید مردم) را در بر گیرد.

روزنامه جمهوری اسلامی: کاسبان تحریم بزرگترین مزاحمان مذاکرات ایران و امریکا هستند
روزنامه جمهوری اسلامی: کاسبان تحریم بزرگترین مزاحمان مذاکرات ایران و امریکا هستند

بزرگ‌نمائی این سخنان در داخل ایران توسط کاسبان تحریم مشخص است که چه هدفی را دنبال می‌کند و دور چهارم مذاکرات که دیروز انجام شد نیز نشان داد که آن موضعگیری مصرف داخلی داشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است