کد خبر : 299559
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۹ - 23:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

باقری‌کنی: فعالیت‌های هسته‌ای زیر نظر شورایعالی امنیت ملی است

علی باقری کنی سرپرست وزارت خارجه درخصوص واگذاری پرونده هسته ای به شمخانی، تصریح کرد: ما چیزی به اسم پرونده در بحث هسته ای نداریم. فعالیت های هسته‌ای در چارچوب تدابیر نظام زیر نظر شورای عالی امنیت ملی همچنان ادامه دارد.

باقری‌کنی: فعالیت‌های هسته‌ای زیر نظر شورایعالی امنیت ملی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرپرست وزارت خارجه گفت: فعالیت های هسته‌ای در چارچوب تدابیر نظام زیر نظر شورای عالی امنیت ملی همچنان ادامه دارد.

هدیه‌ی پنل سازمانعلی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه پیش از ظهر امروز با حضور در جمع خبرنگاران حاضر در حیاط دولت در سخنانی پیرامون مذاکرات غیرمستقیم و تبادل پیام میان ایران و آمریکا گفت: تبادل پیام ها مانند گذشته ادامه دارد و هیچ وقفه‌ای در این مسیر صورت نگرفته است.

وی در پاسخ به این سوال که «آخرین دستور و تاکید رییس‌جمهور شهید در عرصه سیاست خارجی چه بوده است؟» ابراز داشت: تاکید ایشان همواره بحث فعال بودن در عرصه سیاست خارجی و محوریت سیاست همسایگی و تعامل جدی با همسایگان در عرصه‌های مختلف بوده است.

وی همچنین در پاسخ به سوالی عنوان کرد: مذاکرات برای آزادسازی بخش های دیگر پول های بلوکه شده همچنان ادامه دارد.

باقری در پاسخ به این سوال که «آیا در جریان سفر اخیر با وزیر خارجه عمان درخصوص مذاکرات هسته ای بحث و رایزنی صورت گرفته؟»، تاکید کرد: ما در موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در نسل کشی مردم این منطقه به طور مفصل صحبت کردیم و در موضوعات دیگر هم رایزنی داشتیم.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است