کد خبر : 299224
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۷ - 22:03
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

دعوا در فراکسیون انقلاب شروع شد /نه قالیباف کاندیدای نهایی شد نه ذوالنوری /هر کسی کاندیدا است مستقل وارد شود

نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس گفت: اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی که قصد نامزدی در انتخابات هیات رئیسه را دارند فردا مستقلاً در صحن مجلس اعلام نامزدی می‌کنند.

دعوا در فراکسیون انقلاب شروع شد /نه قالیباف کاندیدای نهایی شد نه ذوالنوری /هر کسی کاندیدا است مستقل وارد شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: محمد صالح جوکار با اشاره به نشست امروز عصر فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس گفت: در جلسه امروز بررسی و تصویب اساسنامه و همچنین رای‌گیری درباره کاندیداهای پیشنهادی فراکسیون برای انتخابات اجلاسیه اول دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار داشت.

نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت: در این جلسه کلیات اساسنامه پیشنهادی به رای گذاشته شد که اعضای فراکسیون با آن مخالفت کردند.

وی افزود: با توجه به اینکه هنوز اساسنامه فراکسیون به تصویب اعضا نرسیده، مقرر شده تا آن تعداد از اعضای فراکسیون که قصد نامزدی در انتخابات هیات رئیسه را دارند فردا در صحن مجلس مستقلاً اعلام نامزدی کنند.

همچنین ایسنا نوشت:

عصر امروز دومین جلسه مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی برای بررسی و تصویب اساسنامه این فراکسیون و اجماع و تصمیم گیری برای انتخابات هیات رئیسه مجلس در اجلاسیه اول برگزار شد.

این جلسه با حضور ۱۹۰ عضو فراکسیون انقلاب اسلامی و با دستور بررسی اساسنامه فراکسیون تشکیل شد؛ البته قرار بود در اولین جلسه مجمع عمومی یعنی در ۶ خرداد اساسنامه بررسی شود منتها به دلیل برگزاری انتخابات هیات رئیسه فراکسیون، به تعویق انداخته شد.

عصر امروز جلسه فراکسیون اکثریت برگزار شد و به دلیل به اجماع نرسیدن اعضا، اساسنامه به تصویب نرسید لذا عملا فراکسیون وارد بررسی و تصمیم گیری درباره انتخابات هیات رئیسه مجلس در اجلاسیه اول نشد.

فردا انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم در اولین سال فعالیتش برگزار می شود و عملا فراکسیون انقلاب اسلامی اجماعی درباره انتخابات هیات رئیسه مجلس نکرده است.

اخبار مرتبط:
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات

عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز، جلسه غیرعلنی با حضور وزیر اطلاعات و معاونانش برگزار شد. در این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد و آسیب‌ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شد و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند
نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند

نایب رئیس مجلس، با تأکید بر نقش مؤثر ایستگاه‌های ایست و بازرسی در تأمین امنیت محلات در روزهای بحرانی، خواستار تداوم فعالیت این ایستگاه‌ها با همکاری بسیج و سایر نهادهای مسئول شد.

درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل
درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل

وزیر خارجه ایران طی سخنرانی در نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای و با اشاره به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: از شورای سران سازمان همکاری شانگهای درخواست می‌کنم که وضعیت تجاوز را در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار داده و تصمیمی در جهت ارائه حمایت سیاسی لازم و سایر مساعدت‌های مرتبط به جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است