کد خبر : 298776
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۵ - 15:53
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

جواد امام: مشارکت اصلاح‌طلبان در انتخابات بستگی به حاکمیت دارد

سخنگوی جبهه اصلاحات گفت: جبهه اصلاحات ظرفیت‌های قابل توجهی برای معرفی نامزد اختصاصی خود در انتخابات دارد. اما باید دید برخورد حاکمیت با انتخابات پیش رو چه خواهد بود.

جواد امام: مشارکت اصلاح‌طلبان در انتخابات بستگی به حاکمیت دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات، درباره آخرین برنامه‌ها و جلسات جبهه اصلاحات درباره انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری گفت: جبهه اصلاحات فردا درباره انتخابات جلسه دارد و در آنجا تصمیم‌گیری خواهد شد.

امام در پاسخ به این سوال که توصیه جبهه اصلاحات به شورای نگهبان برای افزایش مشارکت در انتخابات چیست، گفت: من فکر می‌کنم انتظار جبهه اصلاحات و مردم این است که شاهد برگزاری انتخاباتی آزاد با حضور همه سلایق باشیم. ازعدم مشارکت مردم در انتخابات گذشته درس بگیریم و انتخابات را به مردم واگذار کنیم و به جای مردم تصمیم نگیریم، همه باید به فردی که مردم او را می‌پسندند، تن دهیم. اگر این اتفاق بیفتد، می‌توانند از جریانات سیاسی و مردم انتظار داشته باشند که در انتخابات حضور پررنگی داشته باشند.

وی افزود: شورای نگهبان باید این موضوع را قبل از بررسی صلاحیت‌ها اعلام کند چرا که چگونگی برخورد و رویکرد این شورا در انتخابات مهم خواهد بود، اگر بخواهند سکوت کنند نمی‌توانیم انتظاری داشته باشیم رویه مرسوم در انتخابات تغییر کند و مردم بخواهند برای حضور در انتخابات تجدیدنظر کنند.

امام در پاسخ به این سوال که جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد مشخصی را در نظر گرفته است، گفت: جبهه اصلاحات ظرفیت‌های قابل توجهی برای معرفی نامزد اختصاصی خود در انتخابات دارد. اما باید دید برخورد حاکمیت با انتخابات پیش رو چه خواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که این طور برداشت می‌شود که جبهه اصلاحات با گزینه‌های حداکثری خود در انتخابات حاضر خواهد شد، گفت: بله، اگر قرار بر مشارکت باشد ما با گزینه‌های اصلاح‌طلب وارد انتخابات خواهیم شد.

امام در پاسخ به این سوال که آیا جبهه اصلاحات در انتخابات با احزاب اعتدالی وارد ائتلاف خواهد شد، گفت: این موضوع بستگی به تصمیم جبهه اصلاحات دارد و فعلا در این زمینه هیچگونه بحثی مطرح نشده است.

اخبار مرتبط:
لغو مراسم تشییع سردار سلامی در گلپایگان
لغو مراسم تشییع سردار سلامی در گلپایگان

مراسم تشییع سردار سپهبد سلامی در گلپایگان لغو شد.

تصویر دسته‌جمعی از ۱۲ عضو از خانواده صدیقی دانشمند هسته‌ای که در آستانه اشرفیه به شهادت رسیدند
تصویر دسته‌جمعی از ۱۲ عضو از خانواده صدیقی دانشمند هسته‌ای که در آستانه اشرفیه به شهادت رسیدند

تصویری از ۱۲ عضو از خانواده شهید دانشمند صدیقی در آستانه اشرفیه شهید شدند منتشر شده است.

ترامپ: آنچه در ایران رخ داد، نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای بود
ترامپ: آنچه در ایران رخ داد، نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای بود

ترامپ طی سخنرانی در اجلاس ناتو در لاهه هند مدعی شد: اسرائیل در روزهای اخیر خسارات سنگینی متحمل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است