کد خبر : 298687
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۵ - 03:55
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رئیس اداره گردشگری شهرداری اصفهان:

«ریسباف» از امروز میزبان اصفهانی‌هاست

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: کارخانه ریسباف از امروز شنبه پنجم خرداد به مدت پنج روز میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

«ریسباف» از امروز میزبان اصفهانی‌هاست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا مساح اظهار داشت: هفتمین رویداد از سلسله رویدادهای «نیمرخ» که با هدف بازدید از گنجینه‌های کمتر دیده شده اصفهان برگزار می‌شود، به بازدید از کارخانه تاریخی ریسباف اختصاص دارد.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اینکه ریسباف در سال ۱۳۱۱ تأسیس و دومین کارخانه‌ای بود که در اصفهان راه اندازی شد، خاطرنشان کرد: پس از آن دیگر کارخانه‌ها در شهرضا و دیگر شهرهای استان فعالیت خود را آغاز کردند. این کارخانه به مساحت ۷۰ هزار مترمربع امکانات زیادی از جمله نانوایی، بهداری و… را درون خود داشته تا کارکنان با آسودگی خاطر به فعالیت مشغول باشند.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با بیان اینکه چرخ‌های ریسندگی در ریسباف پس از سال‌ها فعالیت از کار افتاد و درهای این کارخانه تا امروز بسته شد، گفت: ریسباف از قدیمی‌ترین کارخانه‌های اصفهان است که با تصمیم اداره کل میراث فرهنگی به شهرداری واگذار شد و قرار است روند مرمت و تبدیل آن به موزه بزرگ اصفهان به زودی آغاز شود.

مساح با اشاره به زمان‌بندی جدید بازدید عموم مردم از این کارخانه اضافه کرد: کارخانه ریسباف از پنجم تا دهم خرداد میزبان بازدیدکنندگان است و علاقه‌مندانی که برای روزهای اول تا چهار خردادماه اقدام به تهیه بلیت کرده بودند، می‌توانند از امروز شنبه پنج خرداد ماه تا پنجشنبه دهم خرداد در همان سانس موردنظر از کارخانه دیدن کنند.

به گفته وی، بلیت اینترنتی بازدید به صورت کامل فروخته شده اما شهروندان می‌توانند هنگام مراجعه به این محل، به صورت حضوری هزینه بازدید را پرداخت و در رویداد شرکت کنند.

اخبار مرتبط:
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان جزئیات قتل مسلحانه ۲ شهروند در شهرستان لنجان را تشریح کرد.

تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت
تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از تصادف شبانه ۲ دستگاه پراید در محور سیان به سمت هرند و مصدومیت هفت نفر خبر داد.

دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد
دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به ریزش هوای سرد و کاهش ۴ تا ۸ درجه‌ای دما از روز یکشنبه ۳۰ شهریور ماه هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است