کد خبر : 297825
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۲۶ - 15:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

امیری‌فر: قالیباف به هر حال رئیس‌مجلس است

فعال اصولگرا گفت: آقای قالیباف به هر حال رئیس‌مجلس است و گرچه نقدهایی به عملکردش وارد است اما نباید اینچنین تخریب شود زیرا رئیس قوه مقننه کشور است».

امیری‌فر: قالیباف به هر حال رئیس‌مجلس است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  نامه نیوز نوشت: اختلافات طیف‌هایی از اصولگرایان به قدری بالا گرفته است که حالا هر روز یکی دیگری را متهم می‌کند و یکی علیه دیگری می‌تازد. ریشه این اختلافات چیست؟ و چرا طیف‌های معارض یکدیگر از قضا آنهایی هستند که ادعای گفتمان‌هایی تازه در حوزه اصولگرایی و انقلابی‌گری دارند؟

عباس امیری‌فر، فعال سیاسی، درباره این موضوع گفت: «در فضای انتخاباتی و به خصوص وقتی یک جناح سیاسی حضور نداشته باشد، رقابت‌ها درون جناح حاضر در انتخابات شکل می‌گیرد. اکنون با این وضعیت روبه‌رو هستیم؛ به این معنا که اصولگرایان در غیاب اصلاح‌طلبان به رقابت میان خودشان می‌پردازند. وقتی یک گروه به نام اصولگرایی حاکم می‌شود بین‌شان اختلاف به وجود می‌آید؛ به ویژه اینکه یک عده‌ای هم اهل تندروی هستند و ترمز ندارند».

او ادامه داد: «رهبر انقلاب چندی پیش گفتند که نباید کشمکش ‌ها ادامه یابد اما متأسفانه برخی جدال‌ها و کشمکش‌ها را ادامه دادند و شروع به تخریب یکدیگر کردند و حتی کار را به مطرح کردن مسائلی درباره زندگی خصوصی کشاندند. آقای قالیباف به هر حال رئیس‌مجلس است و گرچه نقدهایی به عملکردش وارد است اما نباید اینچنین تخریب شود زیرا رئیس قوه مقننه کشور است».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «البته با تدابیر رهبر انقلاب اسلامی این اختلاف‌ها جمع می‌شود. یک عده فعلا سروصدا می‌کنند؛ همان‌هایی که سودای ریاست مجلس در سر دارند که از بین آنها هستند کسانی که در گذشته ردصلاحیت شده‌اند و حتی سابقه محکومیت دارند. تحلیل من این است که باز هم آقای قالیباف رئیس مجلس می‌شود و دعواها بیشتر برای نایب‌رئیسی مجلس و هیئت‌رئیسه خواهد بود».

امیری‌فر در پایان گفت: «اختلافات اصولگرایان تا انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس ادامه خواهد داشت و بعد از آن کاهش می‌یابد اما در کل این اختلافات وقتی همراه می‌شود عملکرد ضعیف دولت در حوزه معیشت و اقتصاد می‌تواند سرمایه اجتماعی اصولگرایان را کاهش دهد».

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است