کد خبر : 297604
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - 13:04
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واعظی: واردات واکسن برای روحانی بَد بود؛ برای رئیسی خوب شد / آقایان جرات نَدارند بگویند عرضه نداریم کشور را اداره کنیم I ببینید

محمود واعظی، رئیس دفتر حسن روحانی در دولت دوازدهم و وزیر ارتباطات در دولت یازدهم در گفتگویی ویدئویی با سالنامه اعتماد از روزهای «پرفراز و نشیب» دوره ۸ ساله ریاست جمهوری آقای روحانی سخن گفت.

واعظی: واردات واکسن برای روحانی بَد بود؛ برای رئیسی خوب شد / آقایان جرات نَدارند بگویند عرضه نداریم کشور را اداره کنیم I ببینید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ واعظی در بخشی از این گفتگوی ویدئویی گفت: «اگر بخواهم واقعیت حادثه هواپیمای اوکراینی را بگوییم، اشتباهی کسی کرده و این واقعیت به ضرر او تمام می‌شود.»

محمود واعظی نام مقصر حادثه هواپیمای اوکراینی را نبرد: «واقعیت به ضرر او تمام می‌شود»

محمود واعظی، رئیس دفتر حسن روحانی در دولت دوازدهم و وزیر ارتباطات در دولت یازدهم در گفت‌وگوی ویدئویی با «سالنامه اعتماد» از روزهای پرفرازونشیب آن سال‌ها صحبت کرده است. واعظی را به واسطه رابطه نزدیکش با حسن روحانی و نقش کلیدی‌اش در دولت‌های روحانی، می‌توان صندوقچه اسرار دولت‌های یازدهم و دوازدهم نامید.

به گزارش سایت دفتر حسن روحانی، در بخش‌هایی از این گفت‌وگو آمده است:

اگر بخواهم واقعیت حادثه هواپیمای اوکراینی را بگوییم، اشتباهی کسی کرده و این واقعیت به ضرر او تمام می‌شود.

همان کسانی که با مذاکره مخالف بودند و برجام را در مجلس آتش زدند، وقتی آمدند سر کار التماس می‌کردند که مذاکرات برجام آغاز شود.

مصاحبه‌های وزیر امور خارجه کنونی را بخوانید، هفته‌ای نیست که بگوید ما آماده‌ایم و طرف مقابل جلو نمی‌آید. چرا جلو نمی‌آید؟ چون اعتماد ندارد.

این آقایان زمانی که بیرون از دولت بودند، به ما می‌گفتند تحریم هیچ اثری ندارد و شما نمی‌توانید کشور را خوب اداره کنید. الان با این وضع مواجه شده‌اند، گرانی و فشار و همه این چیزها با هم؛ دیگر نمی‌گویند ما عرضه نداریم کشور را اداره کنیم.

همان کسانی که نامه نوشتند و با واردات واکسن مخالف بودند الان در این دولت سر کار هستند و افتخار می‌کنند که واکسن وارد کردند.

اگر واردات واکسن بد بود هم باید برای دولت روحانی بد باشد و هم برای دولت رئیسی.

این برجامی که شما آتش زدید و این‌قدر مضر بود الان ۲ و سال و نیم است که سر کار هستید و همه قدرت هم دست شماست، خب همان روز اول یک خط می‌نوشتید که آقا ما از برجام خارج شویم، تمام شد و رفت.

آقای ظریف که الان با کسی کاری ندارد، چرا این‌قدر به او فحش می‌دهند؟

می‌دانید الان آقای زنگنه چندین پرونده در دادگاه دارد؟

آقای دکتر سیف چه کار کرد؟ برای ارز در بازار همان کاری را انجام داد که از زمان آقای نوبری و مرحوم دکتر نوربخش و همه رؤسای بانک مرکزی تا به حال انجام شده است.

صحبت حاجی‌زاده درباره برخورد تند با روحانی در جلسه فرماندهان سپاه، درست نیست؛ ما فایل صوتی آن جلسه را داریم.

سه روز پنهان کردن واقعیت حادثه هواپیمای اوکراینی همان سه روزی بوده که خود آقای روحانی هم از آن خبر نداشته است.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است