کد خبر : 296423
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ - 21:46
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

عباسی، نماینده مجلس: خاتمی و روحانی می‌خواستند مردم را به زور به جهنم بفرستند / بی‌حجابی نوعی بیماری است

نماینده کرج می‌گوید: امروز نیروی انتظامی به خاطر مقابله با بی‌حجابی و به واسطه کوتاهی‌های گذشته، «بد» ماجرا شد. اکنون وضع به نقطه‌ای رسیده که بیماری رشد کرده و باید جراحی صورت بگیرد. به طور مثال در این شرایط به فرد نمی‌توان گفت تو بهداشت خود را رعایت کن و این توصیه برای قبل بیماری است که در دوره اصلاحات و اعتدال رها شده بود.

عباسی، نماینده مجلس: خاتمی و روحانی می‌خواستند مردم را به زور به جهنم بفرستند / بی‌حجابی نوعی بیماری است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: در حالی که هنوز لایحه عفاف و حجاب به قانون تبدیل نشده، نیروی انتظامی در حال اجرای طرحی به نام «طرح نور» است؛ طرحی که در یک ماه گذشته حواشی زیادی داشته است. علیرضا عباسی، نماینده کرج معتقد است علت ورود نیروی انتظامی به موضوع مقابله با بی‌حجابی، اهمال دولت اصلاحات و اعتدال است که معتقد بودند نباید مردم را به زور بهشت فرستاد، ولی می‌خواستند آن‌ها را به زور به جهنم بفرستند!

در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های گفت‌وگوی علیرضا عباسی را بخوانید:

* شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه‌ای دارد که برای سال ۸۴ است که برای ۳۲ دستگاه در خصوص عفاف و حجاب، تکالیفی را معین کرده است. بر همین اساس، سال گذشته، کمیسیون فرهنگی بررسی‌هایی انجام داد و گزارش آن را در صحن مجلس قرائت کرد. این گزارش حاکی از آن بود که خیلی از این دستگاه‌ها آن‌طور که باید و شاید به وظایف خود عمل نکردند.

* در امر عفاف و حجاب، دستگاه‌های مختلف کوتاهی کردند؛ هم دستگاه‌هایی که می‌بایست سلبی کار می‌کردند و هم دستگاه‌هایی که باید کار ایجابی را صورت می‌دادند.

* در دوره‌های اصلاحات و اعتدال، رییس‌جمهور‌هایی داشتیم که می‌گفتند ما نباید به زور مردم را بهشت بفرستیم، ولی می‌خواستند به زور به جهنم بفرستند. با این تفکر، مجموعه‌هایی که سر کار بودند اعتقادی به کار سلبی و ایجابی نداشتند.

* هرچند در گذشته فعالیت در موضوع عفاف و حجاب رها شده بود، ولی در این دو سه سالی که دولت جدید بر سر کار آمده، مسئولانی تصمیم‌گیر هستند که آن اعتقادات مدیران دولت‌های اصلاحات و اعتدال را  ندارند.

* برخی می‌خواهند با فریب، از مردم رای بگیرند. مثلاً می‌گویند ما اگر روی کار بیاییم، آزادی‌هایی را اعمال می‌کنیم تا به این واسطه، عده‌ای خوششان بیاید و به این افراد رای دهند.

* کوتاهی‌ دستگاه‌های اجرایی در موضوع عفاف و حجاب، در دو دولت آقایان خاتمی و روحانی، کاملاً نمایان بود و در این بین، در دولت آقای احمدی‌نژاد وضع تا حدی بهتر شد و اکنون هم شاهد تلاش مسئولان در این امر هستیم.

* طی چند سال گذشته دستگاه‌های مسئول به خوبی به وظایف خود در موضوع عفاف و حجاب عمل نکرده‌اند و به صورت طبیعی همه بار روی دوش نیروی انتظامی افتاده است، در صورتی که باید سال‌ها در این رابطه در حوزه فرهنگی کار جدی می‌کردیم. امروز هم تا حرف از طرح نور می‌شود، سریع می‌گویند بروید و کار فرهنگی کنید. کار فرهنگی که یک عمل یک یا دو روزه نیست و باید ۲۰ سال پیش در دستور کار قرار می‌گرفت.

* امروز نیروی انتظامی به خاطر مقابله با بی‌حجابی و به واسطه کوتاهی‌های گذشته، بازیگر «بد» ماجرا شده است. اکنون وضع به نقطه‌ای رسیده که بیماری رشد کرده و باید جراحی صورت بگیرد. به طور مثال در این شرایط به فرد نمی‌توان گفت تو بهداشت خود را رعایت کن و این توصیه برای قبل بیماری است که در دوره اصلاحات و اعتدال رها شده بود.

* افرادی که اعتقاد به مقابله با بی‌حجابی نداشتند، حالا که کار به این نقطه رسیده و حدود دو سالی است برای مقابله با این پدیده، تلاش‌هایی صورت گرفته، مدام می‌گویند باید کار فرهنگی کرد. حال این افراد بگویند تا امروز چه کار فرهنگی توسط آن‌ها صورت گرفته است؟

* نمی‌شود به واسطه اینکه قرار است کار ایجابی انجام شود، از کار سلبی خودداری کنیم. این دو کار، در کنار هم جواب می‌دهد.

* حضرت آقا فرمودند کشف حجاب، یک حرام شرعی و سیاسی است. حال می‌بینیم که در کشور، عده‌ای که تعدادشان هم زیاد نیست به صورت سازماندهی شده به موضوع بی‌حجابی دامن می‌زنند و مشکل اصلی ما با آن‌هاست. ما با مردمی که خیلی حجاب ندارند و از جایی هم خط نمی‌گیرند، مشکلی نداریم، چون این افراد با یک تذکر جزئی، روی به رعایت حجاب خود می‌آورند.

* اگر از همان اول در مقابل بی‌حجابی، کار فرهنگی می‌شد، امروز شاهد راه افتادن چنین سیلی نبودیم و حالا می‌گوییم نیروی انتظامی جلوی آن را بگیر. خب طبیعی است که نیروی انتظامی هم نمی‌تواند به این صورت جلوی آن را بگیرد.

اخبار مرتبط:
کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم
کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم

سردار کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مذاکرات در شرایط فعلی را بی‌معنا دانست و ادامه داد: در چنین شرایطی باید اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی توسط سازمان‌های بین المللی محکوم و آژانس نیز طبق قانون آنها را محاکمه کند و پس از آن باید در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری شود، در غیر این صورت مذاکره هیچ معنایی معنا ندارد.

مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند

تصمیم به گفت‌وگو با آمریکا و هر دولت دیگری که دارای موجودیت رسمی و قانونی است از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است. مسئولان وزارت خارجه کشورمان نباید به خاطر بداخلاقی‌های مخالفان مذاکره با آمریکا و بدنویسی‌های آنها از مسیر صحیحی که انتخاب می‌کنند برگردند و یا درباره صحت و اتقان کاری که می‌کنند تردید به خود راه بدهند.

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد
خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است