کد خبر : 296
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۲ - 00:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روحانی: همه باید به رئیس جمهور منتخب و دولت بعدی برای کسب موفقیت کمک کنیم

روحانی: همه باید به رئیس جمهور منتخب و دولت بعدی برای کسب موفقیت کمک کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام روحانی با اشاره به استقبال باشکوه و عاشقانه مردم نقاط مختلف ایران از علی‌بن موسی‌الرضا(ع) از لحظه ورود ایشان به کشورمان، گفت: این استقبال پرشور نشان دهنده عشق و ارادت مردم ایران به خاندان عصمت و طهارت از آغاز ورود اسلام به ایران بوده و همچنان این عشق و علاقه‌مندی در طول قرن‌ها تداوم داشته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مضجع شریف امام رضا (ع) همواره مورد توجه و علاقه ویژه مردم ایران بوده، افزود: این عشق و علاقه مربوط به دوره خاصی نیست و همواره این مضجع مقدس، انبوه مشتاقان را میزبانی کرده و مرقد ایشان پناهگاه مردم ایران بوده است.

روحانی با اشاره به ویژگی‌های مشترک زندگی همه امامان معصوم، به بیان ویژگی خاص زندگی حضرت رضا(ع) پرداخت و گفت: با وجود اکراه در پذیرش ولایتعهدی با شروطی که حضرت رضا(ع) برای پذیرش این منصب مقرر کرد در نهایت این اقدام امام رضا(ع) موجب گسترش، نشر و ترویج تشیع گردید و برای اولین بار مذهب شیعه در دستگاه حکومت به عنوان مذهب رسمی مطرح و شناخته شد.

روحانی در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد گفت: از ابتدای جنگ اقتصادی ما همواره شاهد جنگ روانی نیز بودیم که دامنه آن از داخل تا خارج از کشور و انتخابات ریاست جمهوری را نیز دربرگرفت و لیکن با حضور موثر مردم این جنگ روانی نیز با شکست مواجه شد و مردم در پای صندوق رای حاضر شدند و رئیس جمهور بعدی را انتخاب کردند.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی در هر شرایطی حتی در دوران جنگ و کرونا انتخابات را برگزار کرده است، خاطرنشان کرد: عده‌ای در مجلس اول از امام(ره) خواستند با توجه به شرایط جنگی آن روز، دوره فعالیت مجلس اول تمدید شود اما امام(ره) این مسئله را نپذیرفت و دستور به برگزاری انتخابات در موعد مقرر داد. در طول دوران پس از انقلاب اسلامی همه انتخابات‌ها پیوسته انجام شده و این از افتخارات ملت ایران است که در هر شرایطی پای صندوق رای آمدند و انتخابات در موعد خود برگزار شده است.

رئیس جمهور با آرزوی موفقیت برای رئیس جمهور منتخب و با بیان اینکه همه باید به رئیس جمهور منتخب و دولت بعدی کمک کنیم، گفت: دولت دوازدهم همه امکانات و تلاش‌های خودش را برای کمک به رئیس جمهور بعدی به کار خواهد گرفت و امیدواریم رئیس جمهور منتخب در کارش موفق باشد.

در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع ساماندهی نظام سنجش و پذیرش کنکور در مقطع کارشناسی بررسی شد و از ۱۳ ماده این طرح ، ۶ ماده مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و بررسی بقیه مواد به جلسات آتی موکول شد.

بر اساس مفاد مصوب شده که مقرر گردید از سال ۱۴۰۲ اجرایی شود، سهم آموزش و پرورش در پذیرش کنکور به لحاظ سابقه تحصیلی ۶۰ درصد و سهم کنکور در دروس تخصصی ۴۰ درصد باشد و همچنین در کنکورسراسری دروس تخصصی و در سوابق تحصیلی دروس عمومی مورد ارزیابی و سنجش قرار بگیرد.

اعضای شورا همچنین مصوب کردند که امتحان کنکور برای دروس تخصصی ۲ بار در سال برگزار شود و نتایج امتحانی که از لحاظ سوابق تحصیلی و اختصاصی کنکور سراسری گرفته می‌شود تا ۲ سال اعتبار داشته باشد.

براساس مصوبه امروز شورای انقلاب فرهنگی دانشگاه‌های کشور نیز می‌توانند برای پذیرش دانشجو حدنصاب معدل در نظر بگیرند.

اخبار مرتبط:
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد

سعیدی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: همانطور که بارها از سوی همه مسئولان کشور اعلام شده در برخی موضوعات هم ما خط قرمز داریم که اساساً قابل مذاکره نیست؛ مانند بحث توان موشکی که امروز یکی از افتخارات بزرگ جوانان برومند انقلاب اسلامی ماست و به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد.

مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد
مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد

معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.

نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم
نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر احیانا جنگی رخ بدهد می‌توان گفت هژمونی آمریکا در دنیا خواهد شکست، آمریکا به آمریکای قبل و بعد از این جنگ تبدیل خواهد شد و این امر روشن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است