کد خبر : 295133
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - 10:42
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان:

۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: بیش از ۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی این استان وارد خواهند شد.

۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وجیهه فاضل در جلسه توجیهی ارزیابان استخدام آموزگاری سال ۱۴۰۳ استان اصفهان، اظهار داشت: در استان اصفهان بیش از ۳۸۰۰ نفر وارد بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان خواهد شد که این آمار بی‌سابقه است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: ما قرار است ۳۰ سال آینده کودکان استان اصفهان را رقم بزنیم و باید نگاه و نگرش برای جذب نیروهای توانمند به حوزه آموزش ابتدایی باشد.

فاضل افزود: افرادی باید مورد پذیرش قرار گیرند که بتوانند به نحو مطلوبی به آموزش و پرورش دانش‌آموزان ابتدایی بپردازند و کلیه ویژگی‌های یک معلم نمونه باید در افرادی که برای احراز شغل پذیرش می‌شوند، وجود داشته باشد.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: بهترین افراد برای گزینش نیروهای استخدامی صورت‌گرفته است تا سطح کیفی لازم برای بررسی صلاحیت‌های داوطلبین شغل معلمی محقق شود.

اخبار مرتبط:
سوگواره «احلی من العسل» با حضور دانش‌آموزان در اصفهان برگزار می‌شود
سوگواره «احلی من العسل» با حضور دانش‌آموزان در اصفهان برگزار می‌شود

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان گفت:سیزدهمین سوگواره «احلی من العسل» چهارشنبه ۱۱ تیرماه با حضور پرشور دانش‌آموزان در سراسر استان با هدف تقویت فرهنگ عاشورایی برگزار می‌شود.

سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد
سکونت اتباع در ۱۴ شهرستان استان اصفهان ممنوع شد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان از ممنوعیت سکونت اتباع خارجی در ۱۴ شهرستان و منطقه حساس استان خبر داد.

پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود
پروژه راهبردی کنارگذر شرق اصفهان تکمیل شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان بر تداوم پروژه راهبردی کنار گذر شرق استان تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است