کد خبر : 294888
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - 18:30
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

امام جمعه شیراز: بهترین راه برای رفع تمام مشکلات، توکل به خداست

نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به اینکه بهترین راه برای رفع تمام مشکلات در زندگی بشر، توکل به خداوند است

امام جمعه شیراز: بهترین راه برای رفع تمام مشکلات، توکل به خداست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: آیت الله لطف الله دژکام در خطبه های نماز جمعه شیراز افزود: دشمن برای تمام عرصه‌های زندگی مسلمانان ایرانی جنگ ترکیبی تدارک دیده و باید با استفاده از معلمان که افسران جنگ فرهنگی و جامعه کارگری که افسران جنگ اقتصادی هستند با آنان مقابله کرد.

وی ادامه داد: دشمن جنگ ترکیبی با ملت ایران راه اندازی کرده و برای تمام عرصه های زندگی مسلمانان ایرانی برنامه ریزی کرده تا خسارت به جامعه وارد کند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به اینکه بهترین راه برای رفع تمام مشکلات در زندگی بشر، توکل به خداوند است، افزود: در جنگ نظامی کشور ما دارای پیشرفت ها ونوآوری های زیادی است اما در عرصه های جنگ اقتصادی و فرهنگی دشمن تلاش های زیادی کرده و ملت نیز مقاومت ویژه‌ای داشته اند اما نباید از دشمن و برنامه های آنان غافل شد.

آیت الله دژکام گفت: باید در عرصه های جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی دارای برنامه باشیم و جایگاه خود را در جهان به گونه‌ای تعیین کنیم که هیچ فرد یا گروهی نتواند به فکر خسران وارد کردن به ملت ایران باشد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب هشت راهکار برای برون رفت از مشکلات اقتصادی و توسعه اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته اند که شامل حمایت مسوولان از تولیدات داخل، افزایش بهره‌وری، جذب سرمایه گذاران در تولید، حمایت مردم از تولیدات داخلی، اصلاح الگوی مصرف، توسعه فرهنگ کار، ایجاد اشتغال و مبارزه با فساد اقتصادی است.

آیت الله دژکام بیان کرد: مسئولی که محصولات تولید داخل را حمایت نمی کند و از اجناس خارجی استفاده می کند نمی تواند در جامعه اسلامی مدیریت کند این در حالی است که رهبری در خصوص مبارزه با فساد هم فرمان هشت ماده ای صادر کرده‌ اند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در ادامه بیان کرد: یکی از مهم ترین موضوعاتی که در برش استانی سند مهندسی فرهنگی و سند تعلیم و تربیت در نظر گرفته شده مسئله آموزش است.

وی اضافه کرد: علاوه بر معلمان ، کارگران نیز مشکلات صنفی دارند که دولت و مسوولان باید در این حوزه بیش از گذشته تلاش کنند تا مشکلات این بخش نیز برطرف شود.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است