کد خبر : 294362
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - 18:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

علی دایی: بازگشتم به پرسپولیس صحت ندارد

سرمربی اسبق پرسپولیس در مورد شایعه بازگشت به این تیم واکنش نشان داد.

علی دایی: بازگشتم به پرسپولیس صحت ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برنا نوشت: در روزهایی که شایعات زیادی در خصوص تمدید قرارداد اوسمار لاس ویرا با باشگاه پرسپولیس به گوش می‌رسد شایعه شد که رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مذاکراتی با علی دایی برای نشستن روی نیمکت پرسپولیس انجام داده است.

علی دایی در گفت‌وگویی کوتاه با خبرگزاری برنا، در واکنش به شایعه بازگشتش به پرسپولیس و مذاکره درویش با او، گفت: چنین شایعه و خبری صحت ندارد. اصلا و ابدا مذاکره‌ای با درویش برای بازگشت به پرسپولیس نداشته‌ام. از قول من بنویسید که چنین شایعه‌ای صحت ندارد.

همچنین یک منبع معتبر در باشگاه پرسپولیس در پاسخ به شایعه مذاکره باشگاه پرسپولیس با علی دایی، تاکید کرد: انتشار این اخبار فقط برای به حاشیه کشاندن پرسپولیس است. می‌خواهند قبل از بازی‌های مهم ما تمرکز پرسپولیس و اوسمار را بهم بزنند، اما ما وارد این بازی‌ها نمی‌شویم.

اخبار مرتبط:
محمدحسین خوشوقت مدیر مسئول فرارو: لباس‌شخصی‌ها بین معترضان حضور دارند
محمدحسین خوشوقت مدیر مسئول فرارو: لباس‌شخصی‌ها بین معترضان حضور دارند

محمدحسین خوشوقت مدیر مسئول فرارو با اعلام اینکه نیروهای امنیتی و لباس شخصی بین معترضان حضور دارند، نوشت: موساد در پی تبدیل اعتراضات به شورش و جنگ داخلی است.

خبرگزاری فارس «جان باختن چند نفر» در جریان تجمعات در لردگان را تایید کرد
خبرگزاری فارس «جان باختن چند نفر» در جریان تجمعات در لردگان را تایید کرد

فارس نوشت: «در درگیری‌ها از دو طرف تعدادی زخمی شدند و یک منبع آگاه از جان باختن چند نفر در جریان این درگیری‌ها خبر می‌دهد.»

ادعای فواد ایزدی درباره تعداد کشته های آمریکا در صورت حمله احتمالی به ایران؛ ۵۰۰ آمریکایی کشته می‌شوند
ادعای فواد ایزدی درباره تعداد کشته های آمریکا در صورت حمله احتمالی به ایران؛ ۵۰۰ آمریکایی کشته می‌شوند

فواد ایزدی، فعال جریان انقلاب اسلامی گفت: حمله به ایران برای آمریکا هزینه‌بر خواهد بود و اگر برآورد نهادهای اطلاعاتی آمریکا نشان دهد که این حمله می‌تواند ۵۰۰ کشته آمریکایی به همراه داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است