کد خبر : 293787
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۱ - 13:07
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سازمان بین‌المللی انرژی اتمی: تاسیسات هسته‌ای ایران هیچ خسارتی ندیده‌اند

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر حمله اسرائیل به ایران، واکنش نشان داد.

سازمان بین‌المللی انرژی اتمی: تاسیسات هسته‌ای ایران هیچ خسارتی ندیده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا،  رویترز نوشت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر حمله اسرائیل به ایران اعلام کرد که هیچکدام از تاسیسات هسته‌ای ایران آسیب ندیده است. ین نهاد در ادامه گفته است که به «نظارت بسیار دقیق اوضاع» ادامه خواهد داد.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حسابش در شبکه اجتماعی ایکس همچنین تاکید کرده که «تاسیسات هسته‌ای هرگز نباید یک هدف نظامی» باشند.

اخبار مرتبط:
حذف یارانه کارگران بر اثر دهک بندی نادرست وزارت کار
حذف یارانه کارگران بر اثر دهک بندی نادرست وزارت کار

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران گفت: دهک‌بندی نادرست وزارت کار باعث حذف یارانه کارگرانی شده که حتی در تأمین نان شب خود ناتوان‌اند.

یک مداح به کریستیانو رونالدو نامه نوشت
یک مداح به کریستیانو رونالدو نامه نوشت

محمد اسداللهی مداح نام‌آشنای کشورمان که نیمه شعبان گذشته نماهنگ منجی را با نگاه نجات بخشی امام زمان برای کل‌جهانیان منتشر کرد، با انتشار بخش انگلیسی این نماهنگ، نامه‌ای به رونالدو نوشت.

گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد
گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به عطش رو به فزون هسته‌ای شدن در میان کشورها هشدار داد که جهان ممکن است روزی شاهد ظهور ۲۵ قدرت هسته‌ای باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است