کد خبر : 293758
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۱ - 11:08
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

یک سنگ قبر از دورۀ صفوی در کاشان کشف شد

مدیر پایگاه سیلک کاشان گفت: سنگ قبری از منطقه‌ای ثبت شده در ۳۰ کیلومتری غرب کاشان کشف شده که مربوط به دوران متاخر اسلامی و دورۀ صفویه است.

یک سنگ قبر از دورۀ صفوی در کاشان کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جواد حسین زاده سادات در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این کتیبه مربوط به سال ۱۱۲۹ هجری قمری و از جنس مرمر است؛ از وسط شکسته شده و بر سطح آن و دورتادور صلوات کبیره نوشته شده که نشان‌دهنده شیعه دوازده امامی‌بودن متوفی است.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: متأسفانه اشخاصی سعی بر شکستن این کتیبه به قصد پیدا کردن گنج و اشیای گرانبها داشته‌اند که از این طریق موجب تخریب و غارت هویت تاریخی کشور می‌شود.

اخبار مرتبط:
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: بارش برف در محورهای غرب و جنوب استان اصفهان آغاز شده و محورهای این مناطق لغزنده است.

تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن
تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از نهایی شدن جمع‌بندی‌ها برای تأمین بخشی از منابع مالی پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان–تهران از طریق مولدسازی اراضی راه‌آهن خبر داد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، از امدادرسانی گسترده نجاتگران این جمعیت به آسیب‌دیدگان حوادث جوی در سطح استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است