کد خبر : 290761
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۱۱ - 11:38
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: دشمن از ساخت مسجد در پارک قیطریه عصبانی شده / ما باید کار خودمان را بکنیم

اسماعیل کوثری مدعی شد: دشمنان اگر با ساخت مسجد مخالفت نکنند، باید شک بکنیم.

نماینده مجلس: دشمن از ساخت مسجد در پارک قیطریه عصبانی شده / ما باید کار خودمان را بکنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: اسماعیل کوثری نماینده منتخب مردم تهران در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با اشاره به عصبانیت ضد انقلاب درباره مراسمات مذهبی و ساخت اماکن مذهبی گفت: دشمنان اگر با ساخت مسجد مخالفت نکنند، باید شک بکنیم.

وی در ادامه گفت: این ها با تفکر ملی و دینی ما مخالف هستند و از چنین تفکر و گفتمانی انتظاری بیش از این نیست.

وی افزود: برگزاری مراسماتی مثل ورزشگاه آزادی و سفره بزرگ افطار در بلوار کشاورز تهران و همچنین ساخت مسجد در قیطریه تهران، تیری است در قلب دشمنان ایران و اسلام.

نماینده منتخب مردم تهران در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی گفت: حضور پر شور مردم همراه با خانواده هایشان در اماکن و برنامه‌های مذهبی  نشان دهنده استقبال خوب و نیاز مردم ایران به برنامه های مذهبی است.

وی خاطرنشان کرد: باید به برگزار کنندگان و دست اندرکاران برنامه های پرشوری مثل ورزشگاه آزادی و افطاری بلوار کشاورز دست مریزاد گفت که این چنین دشمنان را عصبانی کرده است.

وی با اشاره عصبانیت دشمن از ساخت مسجد در پارک قیطریه گفت: زمانی که چنین مکان های معنوی در جاهایی که این ها لانه کرده اند و نفوذ فرهنگی صورت گرفته خب معلوم است دشمنان ایران و اسلام مخالفت می کنند.

وی افزود: ما باید کار خودمان را بکنیم و به حاشیه های دشمنان توجه نکنیم و محکم این مسائل را دنبال کنیم و فضاها را برای نیروهای متعهد آماده بکنیم.

کوثری تصریح کرد: قطعاً باید در اماکن تفریحی و پارک ها به مسائل فرهنگی و نیازهای مذهبی مردم هم توجه بشود و ساخت مسجد در چنین مکانی دقیقا مصداق برطرف کردن نیاز فرهنگی منطقه قیطریه است.

کوثری در پایان گفت: زمانی که مسجدی در چنین منطقه ای ساخته ای می شود قطعا خانواده های متدین تهرانی از آن استقبال کرده و این موضوع تیری است بر قلب دشمنان ایران و اسلام و مخالفان این موضوع عامدانه به دنبال تخریب وجهه فرهنگ ایرانی و اسلامی مردم هستند.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است