کد خبر : 289767
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - 12:00
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

قیمت بنزین سهمیه ای و آزاد اعلام شد

بنا بر گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی، قیمت بنزین در سال جدید افزایش نمی یابد. بنابراین بنزین سهمیه ای به ازای هر لیتر هزار و پانصد تومان و بنزین آزاد ۳ هزار تومان خواهد بود.

قیمت بنزین سهمیه ای و آزاد اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اقتصاد آنلاین نوشت: قیمت بنزین در ایران آخرین بار آبان ۱۳۹۸ با افزایش مواجه شد. از شروع سال ۱۴۰۲ زمزمه هایی مبنی بر افزایش قیمت بنزین مطرح شد اما این شایعه هرگز به حقیقت نپیوست. در طول سال بارها مسئولین اعلام کردند که تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است اما گاه برخی صحبت ها باعث ایجاد موجی از نگرانی ها می شود.

بنا بر گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی، قیمت بنزین در سال جدید افزایش نمی یابد. بنابراین بنزین سهمیه ای به ازای هز لیتر هزار و پانصد تومان و بنزین آزاد ۳ هزار تومان خواهد بود.

جعفر سالاری امروز در نشستی خبری درباره قیمت و یا سهمیه بنزین در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: هیچ موضوعی در مورد افزایش قیمت مطرح نشده و ما به عنوان شرکت پخش فراورده‌های نفتی وظیفه توزیع سوخت را داریم.

وی در پاسخ به سوال دیگر درباره واردات بنزین گفت: بنزینی که در حال حاضر در کشور توزیع می‌شود را از پالایشگاه‌های داخلی دریافت می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به سوال دیگر درباره طرح توزیع بنزین با کد ملی در جزیره کیش، گفت: این طرح به صورت پایلوت در جزیره کیش اجرا شد و اکنون پس از حصول نتایج آن، متوقف شده است.

سالاری نسب با بیان اینکه اقدام‌های لازم برای صدور کارت‌های هوشمند سوخت درخواست شده و تحویل آن به متقاضیان پیش از روزهای تعطیلات نوروز انجام شده و کارت آزاد کافی در اختیار جایگاه‌های عرضه قرار گرفته است، اظهار کرد: هیچ کمبودی در زمینه سوخت وجود ندارد و همه تأسیسات و تجهیزات در مراکز ذخیره و مبادی توزیع سوخت در آماده‌باش کامل به سر بوده، با توجه به این که در سال ۱۴۰۲، بحث شخصی‌سازی کارت‌های هوشمند سوخت را داشتیم، اقدامات لازم درباره کارت سوخت انجام شده و کارت‌ها صادر شده است.

او با تاکید بر اینکه ذخیره‌سازی مناسب سوخت در تمامی انبارهای کشور انجام شده است و هیچ کمبودی در این باره وجود ندارد و مناطق سی‌وهفت‌گانه این شرکت نیز در آماده‌باش کامل به‌سر می‌برند، گفت: گروه‌های عملیاتی ستاد و مناطق سی‌وهفت‌گانه از روز سه‌شنبه (۱۵ اسفند) به سراسر کشور اعزام شدند و این گروه‌ها به‌دقت بر نحوه توزیع سوخت در جاده‌های مواصلاتی، محورهای ترانزیتی و همه جایگاه‌های درون‌شهری نظارت خواهند کرد و کل جایگاه‌های عرضه سوخت شبانه‌روزی پایش و رصد می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از توزیع روزانه بیش از ۱۳۳ میلیون لیتر بنزین در روزهای اخیر در اسفندماه خبر داد و گفت: میانگین مصرف روزانه بنزین کل کشور به حدود ۱۱۸ میلیون لیتر رسیده، در حالی که این عدد در روزهای عادی سال ۱۱۵ میلیون لیتر بوده است.

سالاری نسب با بیان اینکه هموطنان در صورت برخورد با هرگونه مشکلی در زمینه دریافت سوخت می‌توانند با سامانه پاسخگویی این شرکت به شماره ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند و مشکلات خود را بررسی و پیگیری کنند، گفت: افزایش تعداد کارت‌های آزاد جایگاه‌ها مختص ایام نوروز است و پس از آن شرایط به وضعیت قبل بازمی‌گردد، اما با وجود افزایش تعداد کارت‌های آزاد در جایگاه‌ها، از مردم درخواست می‌کنیم که از کارت‌های سوخت شخصی خود استفاده کنند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: استخراج غیرقانونی رمزارزها یکی از دلایل اصلی ناترازی برق است
نماینده مجلس: استخراج غیرقانونی رمزارزها یکی از دلایل اصلی ناترازی برق است

رضا سپهوند، عضو کمیسیون انرژی مجلس یکی از دلایل اصلی ناترازی برق استخراج غیرقانونی رمزارزها عنوان و تاکید کرد که باید وزارت نیرو سیستم ردیابی ماینرهای غیرمجاز را فعال‌تر کرده و با استخراج کنندگان غیرقانونی رمزارز برخورد شود.

میشل اوباما: اصلاً روی من برای کاندیداتوری حساب نکنید
میشل اوباما: اصلاً روی من برای کاندیداتوری حساب نکنید

انوی اول سابق ایالات متحده، میشل اوباما، در گفت‌وگویی که جمعه در صفحه یوتیوبش منتشر شد، گفت امریکا برای داشتن یک رئیس‌جمهور زن آماده نیست و افزود که کشور «خیلی کار دارد تا به بلوغ برسد». اوباما گفت: «همان‌طور که در انتخابات اخیر دیدیم، متأسفانه ما هنوز آماده نیستیم. به همین دلیل است که می‌گویم اصلاً روی من برای کاندیداتوری حساب نکنید، چون شما دارید دروغ می‌گویید. شما برای داشتن یک رئیس جمهور زن آماده نیستید. نیستید.»

پژمانفر، نماینده مجلس: همه ما نگران اجرایی نَشدن قانون عفاف و حجاب هستیم
پژمانفر، نماینده مجلس: همه ما نگران اجرایی نَشدن قانون عفاف و حجاب هستیم

نصرالله پژمانفر، رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: «همه ما نسبت به اجرا نشدن قانون عفاف و حجاب نگرانی داریم و تلاش این است که متولیان اجرایی کشور را بر اجرای قانون متقاعد کنیم.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است