کد خبر : 289163
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ - 09:34
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

آخرین آمار تلفات چهارشنبه سوری ۱۴۰۲ / ۱۸۹ نفر دچار قطع عضو شدند

رئیس سازمان اورژانس کشور آمار مصدومان چهارشنبه‌سوری از ابتدای اسفندماه امسال تا ساعت ۲۴ سه‌شنبه شب را ۳۲۵۳ نفر اعلام کرد.

آخرین آمار تلفات چهارشنبه سوری ۱۴۰۲ /  ۱۸۹ نفر دچار قطع عضو شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ایسنا نوشت: جعفر میعادفر درباره آخرین آمار مصدومان چهارشنبه سوری در سراسر کشور گفت: آخرین آمار ما از اول اسفندماه تا ساعت ۲۴ سه‌شنبه شب از مصدومیت سه هزار و ۲۵۳ نفر حکایت دارد. همچنین متاسفانه ۱۴ نفر نیز در همین بازه زمانی جان خود را از دست دادند. وی با بیان اینکه از جمع سه هزار و ۲۵۳ مورد مصدوم چهارشنبه‌سوری، ۴۶۳ مورد توسط اورژانس و دو هزار و ۶۸۰ مورد نیز توسط خود افراد به مراکز درمانی منتقل شده‌اند، گفت: ۱۱۰ نفر نیز خدمات درمانی را در محل دریافت کرده‌اند.

رئیس سازمان اورژانس کشور شمار مصدومان دارای قطع عضو را ۱۸۹ نفر اعلام کرد و گفت: هزار و ۷۰ نفر نیز دچار آسیب به چشم شدند که از این تعداد تاکنون یک مورد تخلیه کامل چشم انجام شده است. میعادفر بیشترین مورد مصدومیت حوادث چهارشنبه سوری ۱۴۰۲ را مربوط به آسیب به چشم با هزار و ۷۰ مورد اعلام کرد و گفت: پس از آن سوختگی با ۹۸۱ مورد در رتبه دوم قرار دارد. وی درباره آمار نهایی مصدومان چهارشنبه سوری نیز گفت: آمار نهایی با تجمیع مراجعین به مراکز درمانی و … اعلام خواهد شد.

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است