کد خبر : 289146
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ - 09:57
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۶۷ معتاد متجاهر در اصفهان جمع‌آوری شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از جمع آوری ۶۷ معتاد متجاهر در راستای اجرای طرح جمع آوری معتادان و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در این شهرستان خبرداد.

۶۷ معتاد متجاهر در اصفهان جمع‌آوری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسین بساطی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر و پاکسازی نقاط آلوده از وجود افراد پرخطر و در تداوم اجرای طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در دستور کار مأموران پلیس این فرماندهی قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ وی گفت: در اجرای این طرح و با شناسایی محلات هدف ۶۷ معتاد متجاهر در سطح شهرستان جمع آوری و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی جهت سیر مراحل درمان به مراکز بازپروری و ترک اعتیاد معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان خاطرنشان کرد: پلیس با قاطعیت و درچارچوب قانون با عوامل ایجاد ناامنی و سلب آسایش شهروندان برخورد می‌کند، همچنین از شهروندان می‌خواهیم هرگونه اخبار و اطلاعات خود در این زمینه را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

اخبار مرتبط:
فرزندی پور: واژگونی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی داشت
فرزندی پور: واژگونی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: واژگونی خودروی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی برجای گذاشت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان: اضافه بار ناوگان باربری زیرساخت‌ها را از بین می‌برد
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان: اضافه بار ناوگان باربری زیرساخت‌ها را از بین می‌برد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به پروژه‌های بهسازی و اصلاح محورهای برون شهری گفت: حجم بالای ترافیک و اضافه بار ناوگان باربری به مرور زمان زیرساخت‌هایی مثل آسفالت را از بین می‌برد.

مشکل اصلی کمبود برنج کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست
مشکل اصلی کمبود برنج کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست

رئیس اتحادیه صنف خوار و بار و آجیل‌فروشی اصفهان گفت: مشکل اصلی کمبود برنج در استان‌ها، نبود کالا نیست؛ بلکه کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است