کد خبر : 289138
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۳ - 05:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

با هدف ارتقای کیفیت آب شرب؛

۸۵۱ باب مخزن آب در استان اصفهان شستشو و گندزدایی شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: ۸۵۱ باب مخزن آب با حجم بالغ بر یک میلیون و ۷۰ هزار مترمکعب در نیمه دوم سال جاری شستشو و گند زدایی شد.

۸۵۱ باب مخزن آب در استان اصفهان شستشو و گندزدایی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین اکبریان با اشاره به شستشو و گندزدایی ۸۵۱ باب مخزن با حجم بالغ بر یک میلیون ۷۰ هزار متر مکعب در نیمه دوم سال جاری، اظهار داشت: این عملیات همه ساله با هدف ارتقا سطح کیفیت آب شرب انجام می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی گفت: آبی که از منابع تأمین آب استحصال و در مخازن ذخیره می‌شود همواره حاوی رسوباتی است که وارد مخزن شده و به مرور زمان بر روی هم انباشته می‌شود و همین امر سبب می‌شود تا شرکت‌های آب و فاضلاب شستشوی مخازن آب را در الویت‌های کاری خود قرار دهند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در خصوص روند انجام این عملیات افزود: پس از خارج سازی کامل املاح ته نشین شده در کف مخازن، شستشو تمام دیواره‌ها، کف و سقف مخازن با واتر جت، در ادامه مخازن با کلر شستشو و گندزدایی می‌شود و پس از انجام تست‌های اولیه کنترل کیفی مخازن آبگیری و در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت.

اکبریان خاطر نشان کرد: حجم کل مخازن در مدار استان اصفهان یک میلیون و ۱۴۳ هزار متر مکعب است که در حدود یک میلیون و ۱۵ هزار متر مکعب آب در مناطق شهری و بیش از ۱۲۸ هزار متر مکعب آن در مناطق روستایی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
آتش‌سوزی در میدان نقش‌جهان؛ ۲ واحد مسگری و قلم‌کاری در آتش سوختند
آتش‌سوزی در میدان نقش‌جهان؛ ۲ واحد مسگری و قلم‌کاری در آتش سوختند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از وقوع آتش سوزی در بافت تاریخی میدان نقش جهان خبر داد.

رشد ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در اصفهان؛تأمین گوشت مرغ بدون مشکل ادامه دارد
رشد ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در اصفهان؛تأمین گوشت مرغ بدون مشکل ادامه دارد

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به رشد ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در سال گذشته گفت: با این روند، هیچ‌گونه کمبود نداریم.

رشد ۲ برابری صادرات صنایع دستی اصفهان با نمایشگاه‌های جهانی
رشد ۲ برابری صادرات صنایع دستی اصفهان با نمایشگاه‌های جهانی

امعاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از تأثیر مثبت نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی بر اقتصاد استان و فعالان صنایع دستی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است