کد خبر : 288778
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - 12:20
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه جمهوری‌اسلامی: پیام آشکار آرای باطله را پنهان نکنید

روزنامه جمهوری اسلامی در شماره امروزش به ماجرای تاثیرگذاری و اعتبار آرای باطله انتخابات اخیر پرداخت.

روزنامه جمهوری‌اسلامی: پیام آشکار آرای باطله را پنهان نکنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: آرای باطله در انتخابات اخیر، حتی بیش از خود انتخابات مورد بحث قرار گرفته است.

این آرا از سوی آسیب شناسان ، مهم تلقی شده و خواستار توجه به آن شده اند.

در نگاهِ ” فقیهان” نمازِ باطل، نماز نیست. اما در نگاهِ جامعه، رای باطل، “رای” است. تنها از آن رو باطلش می‌خوانند که به حساب هیچ نامزدی نوشته نمی‌شود. هیهات که باطل و بی‌اثر باشد، بلکه معنا و اثری مرکب دارد و ‌گاه “همراهی را با درنگ” و گاه “اعتراض‌ را با هراس” یکجا نشان می‌دهد و علاوه‌ بر مخالفت، آزادی را نیز زیر سؤال می‌بَرَد.

رأی‌های باطل، نه کاغذ باطله، که “اوراق بهادار”ند. مجهول‌المالک ‌نیستند که ملک طلق دولت باشد. هم حساب دارند و هم صاحب! و پشتِ هر برگشان یک انسانِ “صاحب رای” پنهان شده است. “موافقی مردد” یا “مخالفی مُخاف”.

آرای باطل را نه “شیاطین‌جنّی” در صندوق ریخته‌اند و نه “فرشتگان الهی”! بلکه تک تکِ آن‌ها “دست‌ریزِ” بخشی از همین ملتِ حضور یافته است. خطرِ ترکیبی “مخالفت”، “خوف” و “پنهان‌کاری” را دست‌کم نگیرید. پیام آشکارش را دست‌کم در نزد خودتان پنهان نکنید!

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است