کد خبر : 288472
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ - 22:47
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر اصفهان به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان گفت: بر اثر بارش‌های شدید باران در جنوب سیستان و بلوچستان و بروز آسیب در برخی شهرستان‌ها، هلال‌احمر اصفهان به سیل‌زدگان امدادرسانی کرد.

امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر اصفهان به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد نوید متقی، مدیرکل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اقدامات هلال احمر اصفهان درخصوص سیل سیستان اظهار داشت: بر اثر بارش‌های شدید باران در جنوب سیستان و بلوچستان و بروز آسیب در برخی شهرستان‌ها، هزار و ۱۴۲ بسته غذایی ۱۰ روزه با یک دستگاه کامیون به منطقه ارسال شد.

به نوشته فارس؛ وی با تاکید بر ادامه عملیات امدادرسانی به مردم سیل‌زده افزود: یک دستگاه ایسوزو حاوی موکت و اقلام بهداشتی از کاشان توسط خیر داوطلب تأمین و به سیستان و بلوچستان اعزام شد.

متقی با اشاره به بارگیری یک دستگاه کامیون حاوی موکت و مواد غذایی از مرکز استان و تامین توسط خیر داوطلب گفت: ۵ هزار عدد تن ماهی، ۷۷۱ بسته چای، ۱۵۰۰ بسته لوبیا یا یک عدد ایسوزو به منطقه نیز اعزام شد.

باران سیل‌آسایی که از یکشنبه ۶ اسفندماه ۱۴۰۲ تا پنجشنبه دهم اسفندماه جنوب سیستان و بلوچستان را فرا گرفته بود به بخش‌های مختلف زیرساختی و کشاورزی این استان خسارت‌های زیادی وارد کرد، همه نیروهای خدمات رسانی و امداد رسانی بسیج شدند تا جلوی خسارت‌های احتمالی به جنوب استان را بگیرند اما با توجه به شدت بارش‌ها، سیلاب به وقوع پیوست و با وجود تلاش‌های فراوان جنوب استان متحمل خسارت‌های زیادی در بخش‌های مختلف شد.

اخبار مرتبط:
زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد
زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از حادثه غرق شدگی زن ۵۰ ساله در استخر کشاورزی در فلاورجان خبر داد.

اصفهان گرم‌تر می‌شود
اصفهان گرم‌تر می‌شود

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در این استان از امروز روند افزایش نسبی دارد و تا روز یکشنبه بین ۲ تا ۳ درجه سلسیوس گرم‌تر می‌شود.

خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است