کد خبر : 288355
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ - 13:57
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

CNN: اسرائیل غزه را به دو نیم تقسیم کرد

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد که طبق بررسی تصاویر ماهواره‌ای، اسرائیل با ساخت جاده‌ای موسوم به «کریدور نتساریم» (Netzarim Corridor) که سرزمین‌های اشغالی را به دریای مدیترانه متصل می‌کند، عملا باریکه غزه را به دو نیم تقسیم کرد.

CNN: اسرائیل غزه را به دو نیم تقسیم کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد که طبق بررسی تصاویر ماهواره‌ای، اسرائیل با ساخت جاده‌ای موسوم به «کریدور نتساریم» (Netzarim Corridor) که سرزمین‌های اشغالی را به دریای مدیترانه متصل می‌کند، عملا باریکه غزه را به دو نیم تقسیم کرد.

تارنمای این رسانه تصویری آمریکایی در ادامه این گزارش نوشت: تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره ای نشان می دهد، جاده‌ای که توسط ارتش رژیم صهیونیستی ساخته شده و به دریای مدیترانه رسیده است، غزه را به دو بخش شمالی و جنوبی قسمت کرده است، اقدامی که بخشی از طرح امنیتی اسرائیل برای کنترل این منطقه به شمار می رود.

بنابر تحلیل سی‌ان‌ان، تصاویر ماهواره‌ای از ۶ ماه مارس (۱۶ اسفند ۱۴۰۲) نشان می دهد یک جاده شرق به غرب برای هفته ها در دست ساخت بوده، اکنون از منطقه مرزی غزه و اسرائیل از میان غزه که کلا ۶.۵ کیلومتر وسعت دارد، شمال غزه از جمله شهر غزه را از جنوب آن که تحت محاصره است، به دو قسمت تقسیم کرده است.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در این باره به سی‌ان‌ان گفت که از این مسیر بعنوان یک پایگاه عملیاتی در منطقه و گذرگاهی برای عبور نیروها و همچنین تجهیزات لجستیکی استفاده می‌شود.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به زمان تکمیل این مسیر نیز به این شبکه خبری آمریکایی گفت که این جاده پیش از جنگ غزه وجود داشته و به علت آسیب دیدن آن به دلیل تردد خودروهای نظامی در حال نوسازی است و آغاز و پایانی برای آن وجود ندارد.

تارنمای شبکه خبری سی‌ان‌ان در ادامه این گزارش نوشت: تصاویر متعدد ماهواره ای نشان می دهند که اسرائیل چگونه پیش و پس از ۷ اکتبر اقدام به ساخت این مسیر موسوم به کریدور نتساریم کرده است و طبق تصاویری که در ۲۹ فوریه (۱۰ اسفند ۱۴۰۲) توسط شرکت ماهواره ای آمریکایی «مکسار تکنالوژی» (Maxar Technologies) گرفته شده، بخش‌هایی از این مسیر به تازگی توسط بولدوزرهایی از سمت شرق به غرب در حال فعالیت را نشان می دهند و تصویر ماهواره ای از ۶ مارس که توسط دیگر شرکت ماهواره ای آمریکایی «پلانت لبز» Planet Labs ارائه شده، ساخت و ساز جدید را نشان می دهند که تا ساحل مدیترانه رسیده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد؛ این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است؛ در مقابل، رزمندگان مقاومت فلسطین در نبرد تمام عیار خود با ارتش رژیم صهیونیستی در ۱۵۵ روز اخیر تلفات و خسارت های زیادی به این رژیم وارد کرده اند.

اخبار مرتبط:
کاخ سفید: توافق صلح غزه بسیار نزدیک است
کاخ سفید: توافق صلح غزه بسیار نزدیک است

در آستانه دیدار امروز (دوشنبه) رئیس‌جمهور آمریکا با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، کاخ سفید اعلام کرد که توافق صلح برای غزه «بسیار نزدیک» است.

فارن پالیسی: آیا پس از چرخش ترامپ علیه پوتین، نوبت نتانیاهو رسیده است؟
فارن پالیسی: آیا پس از چرخش ترامپ علیه پوتین، نوبت نتانیاهو رسیده است؟

اسرائیل حامیان زیادی در حلقه نزدیک ترامپ دارد، از جمله وزیر خارجه مارکو روبیو، فرستاده ویژه در امور خاورمیانه استیو ویتکاف، و سفیر آمریکا در اسرائیل مایک هاکبی، همچنین بسیاری از اهداکنندگان مهم طرفدار اسرائیل. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، ثابت کرده که در چاپلوسی از ترامپ بسیار ماهر است؛ اسرائیل شهرک‌هایی به نام ترامپ نام‌گذاری کرده، دستاوردهایش را ستوده و به طرق مختلف روی غرور او بازی کرده است.

ترامپ به سرطان بدخیم مبتلا شد
ترامپ به سرطان بدخیم مبتلا شد

دنیز فردی، پژوهشگر و روانشناس معتقد است ترکیب این سه ویژگی خودشیفتگی، پارانویا و سایکوپاتی در ترامپ همان چیزی است که روانشناسان آن را خودشیفتگی بدخیم می‌نامند. شخصیتی که هم خود را منجی و مرکز جهان می‌بیند، هم همه چیز را تهدید یا توطئه می‌پندارد و هم حاضر است برای حفظ قدرت و رسیدن به اهداف از هیچ کاری کوتاهی نکند؛ حتی اگر به جنگ یا بی‌ثباتی جهانی منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است